Antivaccinist mort la 27 de ani, după ce şi-a smuls aparatul pentru respiraţie asistată şi a refuzat orice fel de tratament

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, antivaccinist convins, a murit după ce s-a infectat cu covid-19. Acesta a refuzat orice fel de tratament şi şi-a smuls aparatul care îl ajuta să respire. Familia tânărului este şi ea în stare gravă la spital după ce s-a infectat cu coronavirus.

25 ian. 2022, 22:18
Antivaccinist mort la 27 de ani, după ce şi-a smuls aparatul pentru respiraţie asistată şi a refuzat orice fel de tratament

Antivaccinist mort la 27 de ani, după ce şi-a smuls aparatul pentru respiraţie asistată şi a refuzat orice fel de tratament. Este vorba despre un tânăr din Italia.

Antivaccinist mort la 27 de ani, după ce şi-a smuls aparatul pentru respiraţie asistată

Citeşte şi Stareţul din Neamţ, cel care le spunea credincioşilor că vaccinul anti-covid îi va umple de solzi, este infectat cu coronavirus

Bărbatul în vârstă de 27 de ani a murit din cauza unei embolii pulmonare cauzată de covid-19, la spital, după ce şi-a smuls aparatul pentru respiraţie asistată şi a refuzat orice fel de tratament. În momentul în care a văzut că starea sa de sănătate se înrăutăţeşte, tânărul s-a ascuns într-o încăpere din apropierea spitalului. A fost nevoie chiar şi de carabinieri pentru a-l găsi, scrie La Repubblica, citat de Mediafax. 

Şi familia sa se află în stare gravă din cauza coronavirusului. Tatăl tânărului, nevaccinat şi el, este internat în stare gravă la un spital din Roma. Bărbatul în vârstă de 55 de ani este intubat.

În spital au mai ajuns şi mama, fratele şi iubita tânărului în vârstă de 27 de ani. Nici aceştia nu sunt vaccinati împotriva coronavirusului.

Consilierul pentru sănătate din Lazio, Alessio D’Amato, urmăreşte cu atenţie evoluţia situaţiei: „sper că vor ieşi din această situaţie. Este vorba de o întreagă familie care nu a fost vaccinată şi care, prin urmare, riscă foarte mult. Vă reamintesc încă o dată: este important să vă vaccinaţi”.

Citeşte şi Avalanşă de cereri de testare COVID-19 în Bucureşti. Ce procedură trebuie să urmeze cei care vor să se testeze