Stareţul din Neamţ, cel care le spunea credincioşilor că vaccinul anti-covid îi va umple de solzi, este infectat cu coronavirus

Stareţul Mănăstirii Nechit din judeţul Neamţ, cel care le spunea credicioşilor că vaccinul anti-covid îi va umple de solzi, este infectat cu coronavirus. Acesta este internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

25 ian. 2022, 18:13
Stareţul din Neamţ, cel care le spunea credincioşilor că vaccinul anti-covid îi va umple de solzi, este infectat cu coronavirus
Stareţul din Neamţ, cel care le spunea credincioşilor că vaccinul anti-covid îi va umple de solzi, este infectat cu coronavirus

Stareţul din Neamţ, care le spunea credincioşilor că vaccinul anti-covid îi va umple de solzi, este infectat cu coronavirus. Părintele Zenovie Grigore este internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, iar medicii spun că starea acestuia este stabilă.

Stareţul din Neamţ, care le spunea credincioşilor că vaccinul anti-covid îi va umple de solzi, este infectat cu coronavirus

Florin Roşu, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, spune că părintele Zenovie Grigore prezintă un grad de insuficienţă respiratorie, însă starea lui este stabilă.

„Este internat la noi, dar nu la ATI, ci pe secţie. Prezintă un grad de insuficienţă respiratorie, dar starea lui este stabilă. Pacientul este conştient şi cooperant”, a precizat medicul Florin Roşu, potrivit News.ro.  

Pe reţelele de socializare, apropiaţii părintelui Zenovie Grigore au scris că starea acestuia este stabilă şi „spre revenire”.

”Întrucât circulă multe zvonuri despre starea de sănătate a părintelui stareţ Arhimandrit Zenovie, ţinem să vă anunţăm că starea părintelui este stabilă şi spre revenire. În momentul de faţă rugăciunile tuturor contează mai mult decât orice. Nădăjduim în mila lui Dumnezeu că părintele se va reface complet”, este mesajul postat pe pagina oficială a Mănăstirii Nechit.

Citeşte şi Reacţia BOR după ce stareţul din Neamţ le-a spus credincioşilor că vaccinul COVID îi va umple de solzi  

Anul trecut, Arhimandritul Zenovie, stareţul Mănăstirii Nechit din Neamţ, a ţinut o predică halucinantă după Sfânta Liturghie. Acesta le-a vorbit credincioşilor prezenţi la slujbă despre presupuse efecte adverse ale vaccinului anti-COVID.

Părintele  i-a îndemnat pe oameni să nu se vaccineze întrucât efectele adverse ar fi teribile, în opinia sa. Cei vaccinaţi ar deveni zombi şi s-ar acoperi de solzi, prevede Înaltul prelat.

”Este orice, vaccin nu este. Toţi cei care şi-au făcut vaccinul să se aştepte la următoarele boli: boli teribile de piele, insuficienţă renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie. Oamenii care au fost vaccinaţi, în combinaţie cu noua necunoscută – epidemia – nu vor avea putere să meargă, vor fi zombi, exact cum îi vedem pe cei drogaţi. Va fi cea mai gravă epidemie care a apărut pe pământ.

Oamenii care sunt astăzi fericiţi că şi-au făcut vaccinul, mâine vor fi foarte nefericiţi, pentru că nici măcar nu vor avea timp să se pocăiască pentru ceea ce au făcut împotriva lui Dumnezeu. Dacă mintea nu va mai funcţiona la capacitatea normală, ai atentat la Dumnezeu. După vaccinare, după o perioadă mică de timp şi în combinaţie cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la peşti.

Nu va exista nicio explicaţie cu privire la originea acestei noi boli, mortale, care va afecta şi sistemul imunitar. Nu există un nume pentru această boală. Oamenii se vor umple de solzi şi cancere de sânge, care vor fi transmise către întregul corp uman. Se vor umple cu răni, din care va curge lichid, va fi înfricoşătoare această boală”, le-a spus părintele credincioşilor în timpul unei slujbe.

Citeşte şi A murit părintele Simeon Gana, fost stareţ al mănăstirii Peştera Sf. Andrei


loading...
Partenerii noștri