Antivacciniştii au luat cu asalt sediul BBC, din Londra. Poliţia a împiedicat mulţimea să intre în clădire VIDEO

Poliâiştii londonezi s-au luptat luni după-amiază cu un grup de antivacciniști care a încercat să intre cu forța în Centrul de Televiziune BBC, din vestul capitalei Marii Britanii.

09 aug. 2021, 19:04
Antivacciniştii au luat cu asalt sediul BBC, din Londra. Poliţia a împiedicat mulţimea să intre în clădire VIDEO

Imaginile postate pe rețelele de socializare arată mulțimea care încearcă să pătrundă în clădirea BBC din White City și este împinsă de polițiști înapoi. Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a declarat pentru The Independent: „Avem cunoștință despre un grup de manifestanți care, după ce au plecat de la Shepherds Bush Green la scurt timp după ora 13:00 (ora 15.00, ora României), sunt acum adunați în afara spațiilor comerciale din Wood Lane, White City. Nu au existat arestări, dar ofițerii sunt prezenți și vor continua să monitorizeze situația”.

Citeşte şi Proteste masive în Franţa împotriva restricţiilor: peste 200.000 de oameni în toată ţara şi 14.000 în Paris s-au revoltat VIDEO

În filmările distribuite online apar câteva zeci de oameni adunați într-un parc din Londra. Apoi, manifestanții pot fi văzuți ieșind în stradă, urmați de ofițeri de poliție, iar un bărbat din mulțime poate fi auzit spunând: „S-ar putea să se îndrepte spre BBC … se pare că mergem la White City, băieți!”.

Protestatarii se îndreaptă, într-adevăr, către studioul BBC din White City, unde este mulţimea este întâmpinată de un număr mare de polițiști. Demonstranții încearcă chiar să forțeze intrarea în clădire, dar sunt împiedicaţi de forţele de ordine. Mulțimea începe apoi să strige „Rușine să vă fie!, Rușine să vă fie!” și un bărbat ține un discurs, acuzând BBC că nu oferă informațiile corecte publicului.

Citeşte şi Proteste violente anti-lockdown, în Australia. Manifestanţii s-au bătut cu poliţia la Sydney şi Melbourne, s-au făcut arestări VIDEO