Antonescu a luat lumină de la mănăstirea Voroneţ. A ajuns în Bucovina cu elicopterul

Crin Antonescu a luat lumină de la Mănăstirea Voroneţ, unde a ajuns cu un elicopter privat, informează România TV. Crin Antonescu a intrat in Mănăstire printr-o poartă secretă, prin care au intrat şi câţiva jurnalişti din trustul lui Voiculescu.

05 mai 2013, 08:38
Antonescu a luat lumină de la mănăstirea Voroneţ. A ajuns în Bucovina cu elicopterul

Crin Antonescu a luat lumină de la Mănăstirea Voroneţ. Preşedintele Senatului a ajuns ieri după-amiază cu un elicopter la mănăstire şi va rămâne în localitate în prima zi de Paşti. El nu s-a afişat însă în public, potrivit România TV.

Citeşte şi Preşedintele Băsescu şi premierul Ponta petrec Paştele la mare. Vezi unde merg şi alţi politicieni

Şi ceilalţi politicieni au păstrat discreţia şi au preferat să petreacă alăruri de familie. Sute de credincioşi din Bucovina au venit să ia Lumină de la Mănăstirea Voroneţ. Printre aceştia s-a aflat şi preşedintele Senatului Crin Antonescu, acesta intrând însă în mănăstire pe o poartă secretă. El a participat la slujbă alături de câţiva jurnalişti de la trustul lui Dan Voiculescu. Şi aceştia au intrat tot prin intrarea din spate.

Politicienii au fost marii absenţi ai slujbelor de Înviere. Victor Ponta petrece sărbătorile pe litoral, împreună cu familia, dar nu a ieşit în public. Premierul a postat însă o poză pe un site de socializare în care este alături de soţie şi de cei doi copii. Anterior, Ponta scria tot pe o reţea de socializare că darurile pe care românii le primesc cu ocazia Paştelui sunt smerenia, puritatea şi înţelegerea.

Citeşte şi Crin Antonescu: Cred că statul trebuie să fie laic

De asemenea, Traian Băsescu a postat pe site-ul Preşedinţiei un mesaj de sărbători. Şeful statului spune că în această perioadă românii trebuie să reflecteze mai mult asupra lucrurilor cu adevărat importante şi le cere să fie alături de cei dragi.

„Este o perioadă în care ar trebui să reflectăm mai mult asupra lucrurilor cu adevărat importante, să ne luăm răgazul de a fi alături de cei dragi și să ne gândim, totodată, la cei care au nevoie de speranță, de înțelegerea și solidaritatea noastră”, a spus Băsescu.