Antonescu a minţit. Daniel Constantin confirmă

Liderul PC, Daniel Constantin, a confirmat că premierul Victor Ponta a discutat, luni, cu liderul Senatului Crin Antonescu, despre comisia de anchetă pe terenurile din Călăraşi. Antonescu nu recunoaşte convorbirea.

20 nov. 2013, 21:09
Antonescu a minţit. Daniel Constantin confirmă

Victor Ponta l-a invocat pe Daniel Constantin ca fiind singurul martor la conversaţia telefonică de luni cu preşedintele Senatului Crin Antonescu referitor la comisia de anchetă ce ar urma să investigheze, în Parlament, modul în care a cumpărat fiica lui Traian Băsescu terenurile din judeţul Călăraşi. Liderul PC a confirmat spusele premierului.

O convorbire între cei doi a existat, luni, în jurul prânzului, despre comisia de anchetă. Eram în birou, alături de Victor Ponta şi Crin Antonescu. Vă pot confirma acest lucru. E bine că s-au lămurit azi şi că PNL urmează să ia o decizie„, a declarat Daniel Constantin, la Digi 24.

CITEŞTE ŞI Băsescu, despre comisia pentru cazul Călăraşi: Dacă cei din USL sunt cinstiţi, să facă o plângere la Parchet

Crin Antonescu a declarat că nici el, nici liderii grupurilor parlamentare liberale nu au avut înca o discuţie cu premierul Victor Ponta despre constituirea unei comisii de ancheta pe „cazul Călăraşi”.

„Nu am avut înca nici eu, nici liderii grupurilor parlamentare o discutie cu domnul Victor Ponta legata de constituirea acestei comisii parlamentare de ancheta. Acest subiect ar putea fi discutat în prima reuniune a USL. Singura discutie pe care am avut-o cu primul ministru a fost legata de comisia CEC din comisia de buget-finante, cu care am fost de acord si asupra careia s-a convenit”, a declarat Antonescu pentru Mediafax.