Antonescu: Apelul lui Băsescu la boicotul celor cu dosare n-a prea fost urmat, îl susţin pe Fenechiu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marţi că apelul preşedintelui Traian Băsescu din campanie de a nu fi votaţi candidaţii cu dosare penale "nu a prea fost urmat", iar "poporul nu prea l-a ascultat", precizând că îşi menţine decizia de a-l susţine pe Relu Fenchiu pentru un post ministerial.

RomaniaTV.net
11 dec. 2012, 14:23
Antonescu: Apelul lui Băsescu la boicotul celor cu dosare n-a prea fost urmat, îl susţin pe Fenechiu

Antonescu a fost întrebat dacă îl mai susţine pe vicepreşedintele PNL, Relu Fenechiu, pentru un post de ministru, având în vedere că şeful statului a anunţat că în cazul miniştrilor cu dosare penale va semna decretul de numire în funcţie şi imediat după şi pe cel de revocare.

„Potrivit acestei grile de selecţie inventată de preşedinte fără ca ea să fie impusă undeva în Constituţie, în vreo lege, dacă această grilă s-ar fi aplicat, bietul domn Traian Băsescu nu ar fi putut deveni preşedinte niciodată, că la câte dosare avea dânsul în 2004 în curs de anchetare, sub urmărire penală sau în instanţe, domnul Fenechiu este un biet debutant”, a comentat Antonescu.

„De altfel, aş remarca faptul că apelul – în afara oricărei reguli – făcut de domnul Băsescu către cetăţeni de a nu vota cei care au o problemă în instanţă, nu prea a fost urmat. Cred că ştiţi care sunt rezultatele domnului Fenechiu şi ale altora pe care domnul Băsescu i-a vizat. Poporul nu prea l-a ascultat. Sunt scoruri mari”, a completat preşedintele PNL, Crin Antonescu.