Antonescu: Apelul lui Ponta e de efect teatral. E din colecţia politicienilor care vor să plângă

Crin Antonescu a caracterizat apelul premierului ca fiind „teatral”. Înainte de a începe Delegaţia PNL, Antonescu a spus că l-a sunat pe Ponta şi l-a întrebat este dispus să convoace Camerele Parlamentului pentru a merge pe "formula stabilită", adică Iohannis vicepremier şi ministru de Interne, dar premierul i-a răspuns negativ.

RomaniaTV.net
25 feb. 2014, 17:23
Antonescu: Apelul lui Ponta e de efect teatral. E din colecţia politicienilor care vor să plângă

„Eu am apreciat foarte mult prestaţia, cum să-i spun, mediatică a domnului Ponta. E poate un pas înainte din colecţia oamenilor politici care vor să plângă, gen Băsescu- Stolojan. Nu am înţeles mesajul său. L-am sunat însă pe premier, el mi-a răspuns, l-am întrebat dacă avem nişte date noi, dacă domnia sa şi PSD sunt dispuşi să mergem în Parlament cu propunerile noastre, cu Iohannis ministru de Interne şi vicepremier, a spus că nu. Ceea ce m-a făcut să cred că apelul său a fost de efect teatral. Am să le prezint colegilor şi acest element”, a declarat Antonescu.

De asemenea, Antonescu a ţinut să sublinieze că se va lua o decizie în această seară şi că nu va fi nicio amânare.

„Oricum ar fi, această situaţie nu mai poate fi prelungită. Şi ea va înceta în această seară, într-un fel sau altul”, a concluzionat preşedintele PNL.