Antonescu, ATAC dur la Băsescu: Nu putem fi reprezentaţi în acest mod MÂRLĂNESC

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, referindu-se la atitudinea preşedintelui Traian Băsescu la summit-ul NATO de la Chicago, că românii nu pot fi reprezentaţi în acest mod "mârlănesc".

RomaniaTV.net
21 mai 2012, 07:40
Antonescu, ATAC dur la Băsescu: Nu putem fi reprezentaţi în acest mod MÂRLĂNESC

Mi se pare penibilă, jenantă, compromiţătoare pentru noi toţi, încă o dată, atitudinea preşedintelui„, a spus Antonescu.

Nu e vorba de coabitare sau de noţiuni foarte elevate. E vorba de comportamentul unui om care are obligaţia de a ne reprezenta şi care ne reprezintă aşa cum aţi văzut. Mie îmi este ruşine să fiu în felul acesta reprezentat, indiferent ce opţiuni politice avem, ce culoare avem. Mie mi se pare că noi, românii, nu putem fi reprezentaţi în acest mod mârlănesc, nu ştiu ce cuvânt să găsesc, îmi pare foarte rău, dar asta e atitudinea„, a adăugat Antonescu.

El a precizat că niciun alt preşedinte, din altă parte, sau din cei pe care România i-a avut până în prezent, nu s-a comportat similar lui Traian Băsescu.

„Cred că puteţi toţi cei care urmăriţi viaţa politică, atitudinea, conduita şefilor de stat pe care îi vedem în alte părţi, şefilor de stat pe care i-am avut cu bunele şi cu relele lor şi veţi vedea că aşa ceva nu se întâmplă nicăieri şi nu s-a mai întâmplat. Ca la noi la nimenea şi ăsta e un lucru absolut jenant care ne compromite”, a spus Antonescu.

Liderul PDL a apreciat că, la vârsta pe care o are şeful statului, nu mai este nimic de făcut.

În popor se spune că, după cei şapte ani de-acasă, e greu să mai repari ceva. Mai repari în timpul şcolii. La vârsta asta nu cred că mai poate face nimeni ceva, la vârsta asta a domnului preşedinte„, a spus Antonescu.