Antonescu, mesaj către Băsescu şi Ponta: Terminaţi-o cu pactul, că suntem DE RÂSUL LUMII

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, le-a cerut, marţi seară, premierului Victor Ponta şi şefului statului, Traian Băsescu, să termine discuţia pe marginea pactului de coabitare, de pe urma căruia consideră că USL a avut doar de pierdut.

08 oct. 2013, 19:33
Antonescu, mesaj către Băsescu şi Ponta: Terminaţi-o cu pactul, că suntem DE RÂSUL LUMII

Crin Antonescu a catalogat drept „circ zilnic” eternele discuţii despre coabitarea între palatele Cotroceni şi Victoria şi a apreciat că toţi cei implicaţi pot fi consideraţi clovni, aducând critici inclusiv CSM şi ambasadorului Marii Britanii la Bucureşti.  

Antonescu a subliniat că USL nu a câştigat nimic de pe urma pactului de coabitare. „USL nu a câştigat nimic, aceasta este evaluarea mea, ştiu că ea diferă de a lui Victor Ponta şi de a altor colegi din USL, dar mi-o menţin. USL nu a câştigat nimic, USL a pierdut foarte mult din acest pact”, a replicat liderul PNL.

El a precizat că Victor Ponta a intrat în „ficţiunea” pactului de coabitare din momentul semnării documentului pentru a se legitima în faţa interlocutorilor „europeni, americani, sud-americani şi asiatici cu acest pact”, în loc să se legitimeze cu votul obţinut în alegeri.

El a mai susţinut că pactul de coabitare este un „pretext pentru acest circ zilnic”.
Liderului PNL i s-a precizat, din partea moderatorului, că l-ar fi catalogat pe Victor Ponta, prin urmare, drept un clovn.

„E un circ zilnic cu toţi cei care participă la el. Ce să cercetăm? Nu mai cercetăm nimic, terminaţi-o odată toţi, Băsescu, Ponta, terminaţi-o cu acest pact, că suntem de râsul lumii”, a mai afirmat Antonescu.

VEZI SI: Ponta: Tratez cu indiferenţă şi umor ieşirile preşedintelui. Eu respect acordul de colaborare, el nu