Antonescu: Cabinetul Boc își asumă răspunderea ”în spasme”

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că Executivul îşi angajează răspunderea "în mod mecanic, în spasme".

RomaniaTV.net
12 dec. 2011, 09:30
Antonescu: Cabinetul Boc își asumă răspunderea ”în spasme”

„Pentru dumneavostră şi pentru noi toţi o ştire va fi când vor încerca să treacă o lege normal. Asta – că-şi angajează răspunderea – îşi angajează răspunderea în mod mecanic, în spasme”, a comentat Antonescu, citat de Mediafax, intenţia Executivului de a începe angajarea răspunderii pe comasarea alegerilor şi promovarea judecătorilor la ICCJ.

Liderii Coaliţiei au decis, luni dimineaţă, ca Guvernul să înceapă în această săptămână procedurile de angajare a răspunderii pentru legile privind comasarea alegerilor şi promovarea judecătorilor la ICCJ, propunerea către Parlament fiind ca asumarea să fie angajată joi, 15 decembrie.

„A fost luată decizia politică de angajare a răspunderii Guvernului pentru cele două proiecte de legi, intenţia fiind ca actele normative să fie susţinute în Parlament joi, 15 decembrie”, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

Şedinţa liderilor coaliţiei a precedet reuniunea Executivului.

Guvernul s-a reunit în şedinţă la ora 10.00, pentru a discuta proiectele de legi privind comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare şi promovarea judecătorilor la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.