Antonescu, candidat de Teleorman: Încerc o emoţie pentru că revin în acest judeţ

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat, luni, la Alexandria, după ce şi-a depus dosarul de candidatură pentru un post de senator într-un colegiu din Teleorman, că încearcă o emoţie pentru faptul că revine în acest judeţ, el exprimându-şi speranţa ca revenirea sa fie într-un ceas bun.

RomaniaTV.net
29 oct. 2012, 16:12
Antonescu, candidat de Teleorman: Încerc o emoţie pentru că revin în acest judeţ

„Încerc o emoţie alături de colegii mei, de toţi ceilalţi candidaţi, de conducerile locale ale USL, încerc personal o emoţie pentru că revin într-un judeţ în care am fost parlamentar între 2000 şi 2004. Sper să fie într-un ceas bun, sper să avem unul din cele mai bune rezultate la aceste alegeri şi sper ca împreună, după câştigarea alegerilor, să facem cât mai mult pentru România, pentru Teleorman, pentru Alexandria”, a spus Antonescu, după ce, împreună cu Liviu Dragnea, şi-a depus dosarul de candidatură la BEJ Teleorman.

Antonescu a spus că formula candidaturi duble, care adună, pune împreună în bătălia electorală pe preşedintele PNL şi pe secreatarul general al PSD este o formulă simbolică şi un angajament referitor la unitatea USL.

„Le mulţumesc tuturor colegilor mei. Suntem gata de aceste bătălii – bătălia alegerilor şi bătălia guvernării pentru România şi pentru Teleorman”, a spus Antonescu.

El a arătat că această campanie a sa din Teleorman va fi o campanie normală, desfăşurată cu toate mijloacele obişnuite, normale, civilizate.

„Sigur că vom merge în campanie, sigur că vom merge împreună, fiecare în zona sa, în colegiile sale, toate aceste lucruri vor fi absolut transparente, în văzul tuturor cetăţenilor”, a spus Antonescu.

Antonescu şi Dragnea şi-au depus, luni după-amiză, împreună, dosarele de candidatură la BEJ Teleorman. Cei doi au fost întâmpinaţi de câteva zeci de susţinători şi li s-au înmânat buchete de flori la intrare.