Antonescu: Cel mai probabil Norica Nicolai şi Daniel Chiţoiu vor PLECA din PNL

Publicat: Sâmbătă, 28 Iunie 2014 14:34 // Actualizat: Sâmbătă, 28 Iunie 2014 14:35 // Sursa: romaniatv.net

CONGRES PNL. Crin Antonescu a declarat, sâmbătă, că cel mai probabil europarlamentarul Norica Nicolai şi fostul miniştru Daniel Chiţoiu vor părăsi partidul după ce 'îşi vor face numărul'.

CONGRES PNL.  "Au primit tot de la acest partid, Chiţoiu, Radu Stroe, Norica Nicolai, oameni care au dat foarte puţin acestui partid şi care în acest moment probabil îl vor părăsi. Partidul nu a stat în ei niciodată, partidul a stat în oamenii care au dat mai mult decât au primit.

Niciunul dintre cei care vor pleca, după ce îşi vor face numărul, nu va lăsa partidul mai slab, ci, după părerea mea, mai puternic, pentru că viaţa şi forţa unui partid nu ţine de numărul din adunături, ci ţine de voinţa şi de capacitatea, de caracterul oamenilor săi. Asta este o observaţie generală, este o observaţie de experienţă, n-are nimic de a face cu Norica Nicolai', a spus Antonescu, după ce şi-a exprimat votul pentru preşedintele PNL, întrebat la cine făcea referire atunci când vorbea de trădători, în discursul susţinut în faţa delegaţilor.

CONGRES PNL. Klaus Iohannis: NU am fost COMUNIST, nu sunt TRASEIST. N-am venit să câştig ceva şi să plec

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a transmis sâmbătă, în faţa delegaţilor PNL, un mesaj "trădătorilor" din partid, arătând că "cine trădează încetează să mai existe".

Crin Antonescu a spus că nu vrea să numere trădătorii, deşi a afirmat că lista este destul de lungă.

"Trădătorii iau ochii, pentru că sunt invitaţi la televiziuni, se agită, promit, candidează, înfiinţează partide, ţin citez 'vie flacăra liberalismului' (...), uneori chiar nu li se ştie nici numele chiar dintre noi, dar mesajul meu din capul locului al acestei aventuri de existenţă pe care am avut-o împreună este că numai cei din urmă, numai cei drepţi, numai aceia contează, numai aceia există pentru că cine trădează încetează să existe. Eşti ceva şi când trădezi nu mai exişti", a afirmat Antonescu.

CONGRES PNL. Liberalii îşi aleg NOUA CONDUCERE. Marea miză: desemnarea PREZIDENŢIABILULUI

 
loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
congres PNL Crin Antonescu Daniel Chiţoiu demisii PNL Norica Nicolai
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 iun 15:10
...Daniel Chiţoiu vor părăsi partidul după ce ‘îşi vor face numărul’. Citește mai …read more...
28 iun 15:03
...fostul miniştru Daniel Chiţoiu vor părăsi partidul după ce ‘îşi vor face numărul’. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
1
EUR
4.8336
RON
05 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H