Antonescu. Dacă nu luăm 20%, eu nu sunt interesat de alianţe cu Ponta, Blaga sau Băsescu

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat luni, la Tulcea, că dacă liberalii nu vor obţine 20% din voturi pe 25 mai, pe el nu îl mai interesează să stea să construiască iarăşi alianţe 'cu Ponta, Blaga sau Băsescu', potrivit Agerpres. Totuşi, el a adăugat că are încredere că va fi realizat acest obiectiv.

RomaniaTV.net
05 mai 2014, 17:51
Antonescu. Dacă nu luăm 20%, eu nu sunt interesat de alianţe cu Ponta, Blaga sau Băsescu

‘Dacă nu luăm peste 20%, pe mine nu mă interesează să stau să construiesc din nou alianţe cu domnul Ponta, domnul Blaga sau domnul Băsescu. Le spunem oamenilor simplu că ăştia suntem noi, ăsta este programul şi, dacă vor, pot veni cu noi. Chiar dacă suntem aici mai puţini, am încredere că vom câştiga acest obiectiv de etapă pe care ni l-am propus pentru data de 25 mai’, a declarat Antonescu.

El a subliniat faptul că PNL este singurul partid din România care are un program cu acţiuni urmărite de candidaţii liberali, susţinând că acestea nu sunt teorie, ci ‘lucruri de care depind vieţile tuturor locuitorilor din Europa’.

Organizaţia judeţeană a PNL a organizat luni după-amiază o reuniune cu membrii de partid şi o întâlnire cu electoratul tulcean pentru a-i prezenta pe candidaţii liberali la PE, în timpul celor două evenimente fostul ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu, senatorul PNL, Octavian Motoc, şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, prezentând programul ‘Prosperitate, Naţiune, Libertate’ cu măsurile concrete propuse de candidaţii liberali.

De asemenea, la finalul întâlnirii electorale de la Tulcea, preşedintele organizaţiei judeţene a PNGCD, George Ţurlică, a anunţat că patru organizaţii judeţene ale formaţiunii sale vor susţine candidaţii PNL la PE

‘Organizaţiile judeţene ale PNGCD din Tulcea, Buzău, Călăraşi şi Giurgiu m-au mandatat că anunţ că pentru alegerea reprezentanţilor României în PE vom susţine candidaţii PNL’, a declarat George Ţurlică, fost membru al PNL.