Antonescu, despre Munteanu: Nu-l ascultă nimeni. Este unul dintre personajele importante ale României postcomuniste

Senatorul PNL Crin Antonescu consideră că trebuie făcut cunoscut proiectul lui Marian Munteanu pentru bucureșteni, dincolo de "discuții istorice sau pseudo-istorice" despre fapte petrecute în urmă cu peste 20 de ani.

19 apr. 2016, 09:17
Antonescu, despre Munteanu: Nu-l ascultă nimeni. Este unul dintre personajele importante ale României postcomuniste

Este o desemnare, este o candidatură, este un om, o personalitate, în legătură cu care eu, așa cum constat, am neplăcerea să văd că nu stă nimeni sa asculte sau nu vine nimeni să-l întrebe ce este esențial: proiectul pe care domnia sa îl oferă bucureștenilor. Și se fac tot felul de discuții istorice sau mai degrabă pseudo-istorice despre chestiuni de acum 20-25 de ani. Cred că este foarte important de cunoscut proiectul acestui om care, place sau nu place unora, este unul dintre personajele importante ale României postcomuniste„, a declarat Crin Antonescu la Senat, potrivit Agerpres.

El a precizat că l-a întâlnit o singură dată pe Marian Munteanu, în urmă cu aproximativ 15 ani. „L-am urmărit, așa cum l-au urmărit toți contemporanii, din prezențe mediatice, atâtea câte au fost. Pentru mine, figura sa este legată de un timp și de un loc care sunt esențiale, vitale — Piața Universității, 1990. În sensul acesta, încerc o anumită emoție pozitivă văzându-l revenit în activitatea politică. Esențial, însă, pentru a-l vota, pentru a susține sau pentru a avea încredere într-un proiect politic ‘Marian Munteanu’ este programul pe care domnia sa acum îl produce„, a menționat fostul președinte al PNL.

Potrivit acestuia, important este ceea unește în această campanie partidul și candidatul.

CITEŞTE ŞI: Crin Antonescu: Călin Popescu Tăriceanu va candida dacă îi dă voie PSD