Antonescu: Gradele de rudenie nu au contat la întocmirea listei PNL pentru europarlamentare

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi, la Râmnicu Vâlcea, că la baza întocmirii listei candidaților pentru europarlamentare "gradele de rudenie nu au fost un criteriu", transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
13 mart. 2014, 15:52
Antonescu: Gradele de rudenie nu au contat la întocmirea listei PNL pentru europarlamentare

„Adina Vălean este europarlamentar din 2007, iar eu, în 2007, nu eram nici președintele PNL și nici soțul dumneaei. Despre doamna Vălean, Guy Verhofstadt, liderul grupului ALDE, cât și despre doamna Ramona Mănescu, vă poate spune multe despre activitatea lor, acolo, performanțele ca eurodeputați. În ceea ce privește prezența doamnei Claudia Benghescu, pot spune că nu domnul Mihai Voicu a susținut-o, ci a fost susținută de organizațiile de tineret și cele studențești, pentru că, sincer, cel mai mare travaliu la alegeri aceste organizații le fac”, a precizat Antonescu.

Întrebat de presă dacă garantează că Mircea Diaconu nu se va regăsi pe lista candidaților la europarlamentare, Antonescu a spus „Da”.

„Am luat act de comunicatul ANI în cazul domnului Mircea Diaconu și PNL va proceda în consecință.(…) Am răspuns la întrebare prin acea garanție. În rest, lista va fi gata în curând și va fi prezentată public”, a spus Antonescu.