Antonescu: În BP al Senatului s-a discutat despre reducerea cheltuielilor cu personalul

Crin Antonescu a declarat, luni, că în şedinţa Biroului Permanent al Senatului s-a discutat despre reducerea cheltuielilor de personal în bugetul acestui for legislativ, arătând că oricum Senatul este într-o situaţie complicată şi că "se face tot ce se poate face".

RomaniaTV.net
22 oct. 2012, 14:14
Antonescu: În BP al Senatului s-a discutat despre reducerea cheltuielilor cu personalul

„Am discutat la şedinţa Biroului Permanent al Senatului. Sunt nişte reduceri care privesc, în general, cheltuieli de personal, că din altă parte nu mai aveau de unde să reducă. Senatul a avut oricum o reducere de 30% în condiţiile astea”, a precizat Antonescu, întrebat despre rectificarea negativă a bugetului Senatului.

Întrebat dacă Senatul se va descurca cu acest buget, Antonescu a adăugat: „Senatul este oricum într-o situaţie complicată. De pildă, de câteva săptămâni bune nu s-au mai făcut practic deplasări externe pentru că fondul s-a epuizat. Vom face tot ce putem face”.

El a spus că nu poate să precizeze dacă o să fie daţi afară personal de la Senat.

Întrebat dacă se gândeşte şi la alte reduceri de buget, Antonescu a răspuns: „Are cine să se gândească la reduceri începând cu ministrul de finanţe, nu duceţi grija”.