Antonescu: Băsescu, în Europa, fără popor, eşti nimeni, eşti o slugă VIDEO

Publicat: Miercuri, 17 Octombrie 2012 20:48 // Actualizat: Miercuri, 17 Octombrie 2012 21:36 // Sursa: RTV.net

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a susţinut, miercuri, la mitingul USL organizat pe Arena Naţională, că românii nu au în acest moment un preşedinte şi că "în Europa fără popor eşti nimeni, eşti o slugă". Antonescu a afirmat că Uniunea Social Liberală este suficient de puternică pentru a conduce România spre bine.

"Niciodată Europa nu va fi doar a unor demnitari de moment sau a unei singure familii politice. (…) Nu e adevărat că la Palatul Parlamentului şade Traian Băsescu şi PD-ul împreună cu Europa, pentru că, dacă poporul român este simbolic aici, nu ai cum să fii în Europa fără poporul tău. În Europa fără popor eşti nimic sau o slugă", a afirmat Antonescu, referindu-se la reuniunea PPE de la Bucureşti.

"Popularii europeni sunt astăzi la Palatul Cotroceni cu preşedintele lor, noi suntem aici cu poporul nostru, fără preşedinte. Suntem aici, în această seară, şi cu milioane de români care sunt alături de noi cu aspiraţiile noastre, cu Guvernul nostru, cu aleşii noştri locali şi cu proiectul nostru pentru România", a mai afirmat Antonescu.

El a mai susţinut că România trebuie să aibă "drept de vot în Europa şi nu doar drept de ascultat", deoarece este parte a Europei.

"Vrem să facem şi facem o demonstraţie de forţă pentru că cine vrea să conducă o ţară ca România trebuie să fie puternic şi noi demonstrăm că suntem puternici, pentru că cine vrea să conducă o ţară ca România trebuie să ţină cont de aşteptările oamenilor, de nevoile oamenilor, de libertăţile oamenilor. (...) Vrem să facem şi facem o demonstraţie de forţă care nu vrea să intimideze pe nimeni, dar vrea să încurajeze toţi românii. (...) Da, USL este suficient de puternică spre a conduce România spre bine. (...) USL este cu poporul român", a declarat Crin Antonescu, la mitingul de lansare a condidaţilor USL la alegerile parlamentare.

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
18 oct 12:27
Răspunde | Votează email 1 email
antona
obraznicule......te vezi presedinte?!!!
18 oct 10:32
Răspunde | Votează email 1 email
mihai
"facem o demonstrație de forță" ?! Antonescule, parcă ai fi urmașul lui Hitler.
18 oct 09:00
Răspunde | Votează email 3 email
geo
Mai bine sluga Europei deci sluga lui Felix cum este CACARAU
17 oct 21:30
...nu au în acest moment un preşedinte şi că "în Europa fără popor eşti nimeni, eşti o slugă". Citește mai departe…http://www.rtv.net/antonescu-in-europa-fara-popor-esti-nimeni-esti-o-sluga_49307.html ...
17 oct 20:53
Răspunde | Votează email 1 email
parere neautorizata
Cum fara popor : coruptii , spagarii , clientii politici , evazionistii , capusele firmelor de stat s.a.m.d. ce reprezinta . ?
1
EUR
4.8286
RON
06 Apr
noapte 3 °
zi 16 °
Ultimele joburi adaugate
24 H