Antonescu: La reuniunile de la Cotroceni legate de Ucraina nu a fost prezent niciun ministru liberal

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat duminică seară că nu are cunoştinţă despre discuţiile privind situaţia din Ucraina convocate de preşedinte la Cotroceni şi că niciun ministru liberal nu a participat la aceste şedinţe, în condiţiile în care nu sunt numiţi încă miniştrii de Interne şi de Finanţe, portofolii care revin liberalilor.

23 feb. 2014, 19:52
Antonescu: La reuniunile de la Cotroceni legate de Ucraina nu a fost prezent niciun ministru liberal

‘Nu. Sau cred că nu au fost. Eu nu am fost astăzi în Bucureşti, am avut telefonul închis. M-am uitat din când în când să văd dacă mă sună un anumit om politic, dar deocamdată nu. Şi, de altfel, dacă aceste reuniuni informale au fost pe structura CSAT, ia să vedem: ministru de Externe nu am, ministru de Interne nu am, ministru al Apărării nu am, ministru al Transporturilor cred că nu a mai fost invitat de data aceasta, ministru al Finanţelor nu am. Nu cred că avea cine să o facă’, a declarat preşedintele PNL într-o conferinţă de presă.

Crin Antonescu a precizat că, până la ora începerii conferinţei de presă, nu a fost sunat nici de premierul Victor Ponta.

Întrebat dacă PNL va avea începând de luni miniştri care să participe reuniunile CSAT, Antonescu a spus: ‘Eu sper. Dacă vom avea un Guvern USL – şi ştiţi unde este decizia -, de bună seamă că vom avea acei miniştri care ne revin în urma acordurilor politice care au stat la baza alcătuirii Guvernului USL’.