Antonescu, la Cotroceni. Ce a spus de Băsescu înainte de a participa la ceremonia de la Palat

Preşedintele PNL Crin Antonescu a anunţat, luni, că participă la ceremonia de depunere a jurământului de către noul ministru al Justiţiei, Robert Cazanciuc. Înainte de a merge însă la Cotroceni, şeful liberalilor l-a înţepat din nou pe Traian Băsescu.

15 apr. 2013, 14:35
Antonescu, la Cotroceni. Ce a spus de Băsescu înainte de a participa la ceremonia de la Palat

Crin Antonescu a declarat că premierul Victor Ponta a făcut o alegere bună în ceea ce priveşte propunerea lui Robert Cazanciuc la conducerea Ministerului Justiţiei, el punctând că nimic din CV-ul acestuia nu îl face să fie neîncrezător.

„Cred că premierul, fost ministru al Justiţiei în mai multe rânduri, a făcut o alegere bună. Cred, am încredere în alegerea pe care domnia sa a făcut-o. Nimic din CV-ul, atât cât a fost el făcut public, al dl Cazanciuc nu mă face să fiu neîncrezător sau să am dubii„, a spus Antonescu, la Palatul Parlamentului, după şedinţa grupurilor reunite ale USL, scrie Agerpres.

El a fost întrebat cum comentează faptul că preşedintele Traian Băsescu a declarat că l-a reevaluat pe Cazanciuc.

„Ce putem să mai discutăm? Mai bine discutăm de huliganii Rapid-Steaua, decât să mai discutăm despre dl Băsescu pentru că este o chestie banală”, a replicat liderul PNL.

Antonescu a precizat că va merge la ceremonia de învestire a lui Cazanciuc în funcţia de ministru al Justiţiei care urmează să aibă loc luni la Palatul Cotroceni.

„Voi merge, pentru că am mers de fiecare dată de la învestirea Guvernului Ponta I. Este un lucru care ţine de Guvern. Procedura clasică, tradiţională, ceremonială presupune preşedinţii celor două Camere acolo şi ca atare voi fi prezent”, a explicat preşedintele PNL.