Antonescu: Noi am cam fost daţi afară de la guvernare. Nu se poate ca PSD să facă o „trişerie”

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că liberalii au cam fost daţă afară din Guvern. Cel puţin până luni, când premierul Victor Ponta va trebui să decidă dacă merge la guvernare în USL sau USD.

RomaniaTV.net
19 feb. 2014, 12:25
Antonescu: Noi am cam fost daţi afară de la guvernare. Nu se poate ca PSD să facă o „trişerie”

„Noi am cam fost daţi afară de la guvernare, au fost numiţi PSD-işti cunoscuţi pe ministerele noastre. Nu se poate ca cineva să facă o trişerie, să substituie litere. PNL  este într-o situaţie specială, dar sperăm ca luni să fim pe deplin la guvernare. Dar, orice ar fi, pentru PNL, opoziţia sau puterea sunt ipostaze la fel de demne”, a spus Antonescu.

Antonescu a reafirmat că PNL nu cerea nimic în plus, ci miniştri pe portofoliile pe care le avea, pe portofoliile pe care le deţinea. Dar Ponta şi PSD nu au acceptat, inventând USD. Mai mult, el a ţinut să precizeze că va cere demisia întregului guvern dacă acesta va fi format doar de USD.

„PSD, USD, Ponta au inventat diverse pretexte pnetru a nu accepta ofertele noastre. De fapt, pentru a nu-l accepta pe domnul Iohannis. Aşa cum au făcut o ‘trişerie’, au inventat un USD care să substituie treptat USL, aşa au inventat un guvern azi ca să înlocuiască guvernul. Îi stăm la dispoziţie până luni cu aceleaşi propuneri. Nu avem niciun motiv să renunţăm la propunerile noastre. Dar dacă merge pe un guvern USD, atunci noi vom cere demisia întregului guvern USD”, a mai spus preşedintele liberalilor.