Antonescu: O aştept pe doamna Monica Macovei să mă aresteze

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, marţi, la sediul PNL, că o aşteaptă pe Monica Macovei să vină să îl aresteze, în condiţiile în care europarlamentarul PDL a anunţat public lista cu cei care ar trebui arestaţi pentru iniţierea suspendării preşedintelui Traian Băsescu.

RomaniaTV.net
21 aug. 2012, 13:10
Antonescu: O aştept pe doamna Monica Macovei să mă aresteze

„Eu nu fug în faţa combinaţiilor de putere pe care Traian Băsecu le face. Cum aş putea pleca în momentul în care doamna Monica Macovei anunţă public lista cu oamenii politici care trebuie arestaţi pentru că au iniţiat o procedură democratică susţinută de 8,5 miliioane de oameni, cum aş putea să le cer acestor oameni să creadă în continuare în democraţie, să creadă în continuare în puterea votului, să creadă în continuare în faptul că România este o ţară independentă dacă eu aş fugi?”, a declarat, marţi, Crin Antonescu, motivând-şi astfel decizia de a nu se retrage din viaţa politică.

El a spus că o aşteaptă pe Monica Macovei să îl aresteze.

„O aştept pe doamna Monica Macovei să mă aresteze. Aştept Parchetul-partid sau partidul-Parchet, care impune minoritar voinţa sa românilor, să mă aresteze pe mine şi pe cei toţi care suntem în slujba acestor oameni”, a adăugat Antonescu.