Antonescu: Pe Chiliman puteam să-l dăm afară din partid pentru PENIBIL VIDEO

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, ar fi trebuit să fie exclus din partid pentru penibil, dacă în statut ar fi existat o prevedere împotriva acestui lucru.

RomaniaTV.net
27 mai 2013, 15:26
Antonescu: Pe Chiliman puteam să-l dăm afară din partid pentru PENIBIL VIDEO

Crin Antonescu a lansat un nou atac la adresa lui Andrei Chiliman, după excluderea acestuia din PNL. Şeful liberalilor l-a acuzat pe edilul de la Sectorul 1 că a făcut de râs întregul partid în ultimele luni în care tot ce a făcut a fost să lanseze săgeţi otrăvite la adresa sa.

Întrebat ce anume l-a deranjat cel mai mult din cele spuse de primarul Sectorului 1, Antonescu a răspuns: „Faptul că citea. Deci, eu, dacă aveam articol în Statut, îl dădeam afară, în cazul domnului Chiliman, pentru penibil. Şi ar trebui poate la următorul Congres să introducem asta: dacă eşti penibil, trebuie să fii exclus, că faci de râs un partid, nu se poate„.

Dezvoltând, Crin Antonescu a spus că Andrei Chiliman nu poate să memoreze nici două fraze: „Dar nu poţi să înveţi totuşi două propoziţii? Ce e greu, care-s propoziţiile ălea? «Antonescu duce PNL la ruşi şi PNL a devenit sub conducerea lui Antonescu inamicul justiţiei şi al statului de drept». Dom’le, învaţă şi un copil care e la grădiniţă, darămite un primar cu atâtea voturi, de 23 de ani în PNL”.

Andrei Chiliman a fost exclus, luni, din PNL, după 24 de ani în care a fost membru al acestui partid. Delegaţia Permanentă a PNL, reunită la sala I.I.C. Brătianu din Parlament, a decis luni excluderea din partid a primarului Sectorului 1, motivul sancţiunii fiind săvârşirea unor „abateri grave de la disciplina partidului”. Odată cu Chiliman, a fost exclusă din partid şi deputata Diana Tuşa.