Antonescu: Repunem în discuţie relaţia cu PC dacă nu tragem toţi în aceeaşi direcţie

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Braşov, în faţa aleşilor locali ai partidului, că PNL va repune în discuţie negocierea cu PC dacă nu vor trage toţi în aceeaşi direcţie şi dacă nu se respectă ceea ce s-a convenit deja.

RomaniaTV.net
14 oct. 2011, 15:56
Antonescu: Repunem în discuţie relaţia cu PC dacă nu tragem toţi în aceeaşi direcţie

„Nu-mi place să pun în discuţie lucruri adjudecate. Dar în momentul în care există nişte elemente care se adună şi care nu se respectă, atunci consider că e mai bine să ne certăm noi, că după aia ne împăcăm, decât să ratăm şansa de a face ceea ce trebuie făcut”, a spus Crin Antonescu.

Liderul PNL a spus că a avut cu PC „cea mai respectuoasă şi prietenoasă relaţie”, dar a subliniat că, deşi conservatorii au cerut, la negocieri, zece posturi de deputat şi cinci de senator, a oferit 12 posturi de deputat şi 7 posturi de senator.

Antonescu a spus că, mai mult, PNL i-a oferit preşedintelui fondator al PC postul de vicepreşedinte al Senatului.

„La împărţirea pe judeţe am făcut noi (PNL, n.r.) sacrificii pentru ca toată construcţia să fie bine mi-e şi ruşine de Gabi Grozavu pe care l-am pus într-o situaţie îngrozitoare în organizaţia lui pentru că Târgovişte – primăria – a apărut la PC sau am discuţii complicate şi laborioase despre tarele negocierii cu cei din Maramureş”, a dezvăluit Antonescu.

„Un lucru să fie foarte clar: dacă în foarte scurtă vreme nu avem convingerea că tragem cu toţii în aceeaşi direcţie, că tragem serios, că venim cu oameni, şi dispuşi cu adevătat, şi buni să se bată, această negociere cu PC, în ce ne priveşte strict, se repune în discuţie”, a spus liderul liberal.