Antonescu: Sper ca domnul Chiliman să nu îşi dea demisia din PNL

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, joi seară, la Realitatea TV, că speră ca primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, să nu îşi dea demisia din partid, pentru că nu are un motiv şi a arătat că aşteaptă o clarificare din partea acestuia pe acest subiect.

RomaniaTV.net
12 apr. 2012, 21:00
Antonescu: Sper ca domnul Chiliman să nu îşi dea demisia din PNL

„În orice partid serios, deci şi în PNL, o decizie o dată luată (…) se respectă, nu se mediază, nici măcar cu domnul Quintus sau cu domnul Ionel Brătianu, dacă ar apărea prin spiritism. Este o decizie care s-a luat şi se respectă. Sper ca domnul Chiliman să nu îşi dea demisia pentru că nu are de ce”, a declarat Crin Antonescu.

Potrivit liderului PNL, nu a fost pusă în discuţie niciodată candidatura lui Andrei Chiliman la primăria Sectorului 1.

Antonescu a arătat că nu a răspuns la niciuna dintre afirmaţiile făcute de Andrei Chiliman la adresa sa, după decizia luată luni de conducerea PNL. Antonescu a subliniat însă că declaraţiile lui Chiliman sunt „violente, nepermise, inacceptabile într-un partid aflat în campanie electorală”.

„Eu aştept de la domnul Chiliman, şi nu aştept eu ci partidul, o clarificare. Deci, ipoteza asta a demisiei sper că a fost o vorbă spusă la mânie, (…) indiferent cu cine s-ar consulta, cu seniorii, cu vecinii, cu familia”, a mai declarat Crin Antonescu.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, afirma, miercuri, pe blog, că aşteaptă de la preşedintele PNL o explicaţie despre demiterea sa de la PNL Bucureşti, deşi consideră că vorbele sunt doar perdele de fum, menţionând că nu i s-a substituit lui Crin Antonescu în negocierile pentru candidaturile din Capitală.

Andrei Chiliman a fost înlocuit luni cu Eugen Nicolăescu la şefia PNL Bucureşti, iar Mariana Câmpeanu a devenit vicepreşedinte al filialei.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat ulterior că, pentru prima oară, după aproape 23 de ani de când este membru PNL, ia în considerare „în mod foarte serios” demisia din partid.