Antonescu: Tăriceanu e un preşedinte al Senatului din partea PSD, miluit de ei. PNL nu stă cu mâna întinsă

Crin Antonescu, preşedintele PNL, a declarat că noul preşedinte al Senatului, Călin-Popescu Tăriceanu, este susţinut de PSD, e un şef al Senatului din partea PSD.

RomaniaTV.net
10 mart. 2014, 17:34
Antonescu: Tăriceanu e un preşedinte al Senatului din partea PSD, miluit de ei. PNL nu stă cu mâna întinsă

Domnul Tăriceanu e un candidat al PSD şi un preşedinte al Senatului al PSD. Din cele 47 de voturi ale PNL, 45 au fost pentru candidatul nostru, iar două au fost abţineri. Nimeni nu l-a susţinut pe Tăriceanu. A fost pus şef al Senatului ca să ia…nimic. Tăriceanu n-a luat nici un liberal. PNL a dovedit că e un partid care a arătat că nu e aşa uşor de momit. Nu se poate compara situaţia mea în USL cu situaţia lui Tăriceanu”, a declarat liderul liberalilor.

Mai mult, el a spus că ieşirea lui Tăriceanu din PNL este jenantă şi cu mult sub plecarea lui Theodor Stolojan şi Valeriu Stoica.

„Nu cred că domnul Ponta are calificarea şi dreptul de a susţine cine îi reprezintă pe liberali. PNL un partid serios, nu stă cu mâna întinsă la scara PSD. Stolojan şi Valeriu Stoica au făcut un alt partid, chiar miluiţi la PSD nu au ajuns”, a mai spus Antonescu.