Antonia a ajuns la capătul puterilor: „Îmi e frică să nu mor din cauza nervilor” Cu ce situație se confruntă artista

Antonia este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, însă se confruntă cu probleme la care foarte puțină lume s-ar fi aștepta. Iată despre ce esete vorba.

13 feb. 2024, 18:55
Antonia a ajuns la capătul puterilor: „Îmi e frică să nu mor din cauza nervilor” Cu ce situație se confruntă artista
Antonia a ajuns la capătul puterilor: „Îmi e frică să nu mor din cauza nervilor” Cu ce situație se confruntă artist

Antonia este tânără, frumoasă și o artistă veșnic pe val. Totuși, pe lângă viața profesională extrem de intensă, cântăreața este și mămică, iar problemele din acest punct de vedere sunt cât se poate de complicate. De curând, Antonia a fost initată la podcastul lui Mihai Bobonete și a dezvăluit care sunt dificultățile pe care le întâmpină cu cei doi băieți și în viața de familie.

Citește și: Delia și-a făcut bagajele și a fugit în lume! Unde a dispărut celebra vedetă: „La capătul pământului”

Antonia a dezvăluit că nu este deloc ușor să ai doi băieți de vârste apropiate în casă, căci asta presupune multe certuri și mulți nervi.  Tocmai de aceea se și consumă mult și țipă la fel de mult.

„Țip mult. Certuri prin casă. Deci nu știu de câte ori țip pe zi. „Gata! Nu vă mai certați!” Mi se umflă și vena asta. Mie îmi e și frică să nu mor într-o zi din cauza nervilor”, a spus Antonia, la podcastul lui Mihai Bobonete.

În ceea ce privește educația pe care o oferă, Antonia afirmă că este o mamă strictă, având o serie de reguli bine definite. Ea este de părere că un copil trebuie să crească înconjurat de reguli clare pentru a evita derapajele. De asemenea, nu crede că este benefic ca fiecare generație să fie educată conform trendurilor sau conform obiceiurilor majorității părinților. Artista a învățat de la mama sa cum să se comporte și ce să facă, iar până acum este mulțumită de rezultate. În special pentru că și copiii știu cum să se poarte în prezența ei.

„E mai greu cu băieți, pentru că au foarte multă energie. Consider că i-am educat cât de cât ok. Ei mă ascultă, mai ales dacă văd că sunt nervoasă sau strâng din dinți cum făcea mama. Eu sunt polițistul rău. Știi că e vorba că s-au schimbat generațiile… eu nu cred în totalitate în treaba asta. Adică, tu îți educi copiii. Eu nu sunt în măsură să dau sfaturi, eu doar povestesc ce fac eu acasă la mine. Nu-mi place să spună alții așa e bine. Consider că tu dai educația și stilul în care îți crești copilul. Tu faci regulile, indiferent de ce generație există, nu? Ce înseamnă acum? Să mergem după generația aia? Mai sunt niște părinți, mai în vârstă decât mine, și care te-ai fi gândit că aplică aceeași tactică și nu mai știu ce să mai facă, pentru că ai lor copii erau de neoprit”, a mai povestit vedeta.

Citește și: EXCLUSIV | Care este zodia care scapă de supărări și probleme! Astroloaga RomâniaTV.net Cătălina Gulan: „Universul a conspirat pentru acești nativi! Vin bani mulți în casa lor”