Antonia a fost atacată în club: „Mi s-a aruncat cu gheață în cap”. Cum a reacționat artista

Antonia a fost atacată în club. Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, dar și o artistă extrem de talentată. Cu toate astea, de-a lungul carierei, s-a lovit și de situații dificile. Vedeta a dezvăluit că au afectat-o reacțiile nepotrivite și chiar violente ale unora, dar în majoritatea cazurilor a reușit să le ignore.

15 oct. 2023, 10:05
Antonia a fost atacată în club: „Mi s-a aruncat cu gheață în cap”. Cum a reacționat artista
Antonia a fost atacată în club

Antonia a fost atacată în club. Invitată la podcastul BADASSMOM, iubita lui Alex Velea i-a dezvăluit Giuliei Huidu și partea mai puțin plăcută a vieții de artist, povestind cu ce s-a confruntat de-a lungul carierei. Printre cele mai neplăcute momente a fost cel în care artista s-a trezit, din senin, că-i este aruncată gheață în cap.

Citește și: Cum își menține Antonia silueta de vis. La 34 de ani și trei sarcini, artista arată impecabil: „Cel mai des mănânc piept de pui la grătar cu multe legume”

Antonia a fost atacată în club

Încerc să nu bag lumea în seamă care vrea să îmi facă rău, mulți au avut grijă să îmi arate că nu mă plac. Am fost în cluburi în care mi s-a aruncat cu gheață în cap, eu ca să nu fiu vulcanică, am lăsat-o așa. Am avut multe faze în care lumea a fost rea, ori că sunt frustrați, ori că nu mă plac.

Oamenii sunt răutăcioși, am tot ignorat faasfvaeze de-a lungul timpului, am mai avut și eu reacții, dar foarte rar. Că dacă ești persoană publică și ai reacții.. nu ai voie.

Nu mai pun la suflet acum, nu mă interesează, au fost multe comentarii urâte gratuite, fără să fac nimic. E greu pentru că le aduni, iar dacă ai o reacție și te cerți, tot tu ești de vină. Cel mai bine e să nu bagi în seamă, dar sunt om„, a spus artista în cadrul podcastului.

Antonia și Alex Velea se căsătoresc

Cântărețul a vorbit despre acest subiect și a dezvăluit că la anul au în plan să devină oficial soț și soție, eveniment așteptat de foarte multă lume. Se pare că au luat în calcul și o perioadă mai exactă din 2024, astfel încât toată lumea să fie mulțumită, iar el și Antonia să își poată elibera agenda de evenimentele pentru care au semnat deja.

Mai în glumă, mai în serios, Alex Velea i-a anunțat că se așteaptă să primească un dar de nuntă consistent de la cei care vor lua parte la eveniment.  ”Să vă pregătiți banii de dat. Mai durează, la anul. Anul ăsta e foarte ocupat. Avem multe evenimente luate, trebuie să ne pregătim un pic. Da, acolo contează cel mai mult (nr. la biserică). Probabil primăvara ca să nu aibă mesenii cămășile așa fleașcă”, a spus Alex Velea, în cadrul unui interviu televizat.