Antonia și Alex Velea au dezvăluit cine le vor fi nași la nuntă: „Suntem prieteni de-o viață”

Cuplul Antonia și Alex Velea este unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea mondenă, dar și unul dintre cele mai longevive, iar cei doi au ales să facă pasul cel mare.

21 sept. 2023, 19:12

Cei doi se iubesc de mai bine de un deceniu, în ciuda cârcotașilor care nu le dădeau prea multe șanse la început, ba chiar îi judecau pentru povestea lor de dragoste.

Antonia și Alex Velea au anunțat că se căsătoresc anul viitor. Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în urma căreia au rezultat doi băieți frumoși, au o carieră de succes, iar alegea părinților spirituali a fost una ușoară, se pare. Nașii celor doi vor fi Lucian și Bianca de la Global Records, prieteni de-o viață ai celor doi.

Citește și Vestea momentului în showbiz. Antonia și Alex Velea se căsătoresc. Când va avea loc marele eveniment: „Să vă pregătiți banii de dat”

„A fost perioada asta cu pandemia. Acum, toamna asta, ne doream iarăși să ne concentrăm pe treaba asta, nu am apucat să ne găsim o locație mișto. Nu știm nici pe cine o să invităm, știm doar cine or să fie nașii. (…) Lucian de la Global și Bianca. Suntem prieteni de-o viață, ei sunt și căsătoriți. Nu știu și cu lista asta, avem foarte mulți prieteni. Dacă ar fi să o facem așa intim. Am face-o noi cu părinții, cu nașii și cu încă două trei familii.

Mie mi-ar plăcea ca Antonia să fie foarte relaxată și fericită, să nu fie stresată”, a spus Alex Velea, la Xtra Night Show potrivit spynews.ro

 

Cum sunt crescuți copiii celor doi

Alex și Antonia sunt foarte preocupați cu educația copiilor, cei doi încearcă să îi formeze și să le dezvolte aptitudinile. Cei doi părinți încearcă să nu îi răsfețe prea mult pe cei doi copii cu lucruri materiale, ci mai mult cu activități extrașcolare.

Akim și Dominic merg la lecții de actorie, ba chiar urmează să aibă propriile canale de YouTube, unde vor îmbina muzica și aptitudinile actoricești.

Citește și Antonia, dezvăluiri intime din relația cu Alex Velea. Cum mențin flacăra vie: „Acestea fac relația intensă”

„Mi-ar plăcea să fie unși cu de toate, dar și să fie niște tipi culți, să empatizeze cu lumea, așa cum sunt și eu și mama lor. De multe ori, copiii de la care ai mari așteptări tind să dezamăgească pentru că intră în fel de fel de probleme. Noi vrem să nu îi răsfățăm, dar când tu ești mult plecat de acasă încerci să compensezi cu treaba asta și încep să nu mai aibă așa un sistem de referințe ancorat în realitate și ajung să facă prostii.

Copiii fac lecții de actorie, sunt interesați și ei de treaba asta, acum vor să fie vloggeri, o combinație de vloggeri cu cântăreți. Le-am promis că o să le fac canale de YouTube. Noi am încercat cumva să nu îi expunem. Ți-e drag de copil, vrei să îl arăți, dar nu tot timpul”, a mai spus artistul, în cadrul aceleiași emisiuni.