Antonia a încheiat divorțul cu Vincenzo Castellano. Ce urmează în viața artistei cu Alex Velea

Celebra cântăreața a reușit să încheie divorțul de italianul Vincenzo Castellano după șapte ani de încercări. Antonia trăiește alături de Alex Velea alături de care are doi băieți.

18 nov. 2020, 09:57
Antonia a încheiat divorțul cu Vincenzo Castellano. Ce urmează în viața artistei cu Alex Velea

Antonia a încheiat divorțul cu Vincenzo Castellano. Vedeta se chinuie de șapte ani să divorțeze de fostul soț, iar drumurile la tribunal pentru fiica sa i-au consumat mult timp. Cântăreaţa a declarat într-un interviu pentru Click! că divorțul a fost pronunțat și poate trăi liniștită alături de Alex Velea.

Citește și: Unde şi-a tatuat Antonia chipul lui Alex Velea. Artistul a reacţionat imediat

”Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc” , a declarat Antonia.

Antonia a încheiat divorțul cu Vincenzo Castellano. Pandemia de coronavirus a afectat-o pe Antonia atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Aceasta a fost departe de fiica sa, care este stabilită în Italia. Și cariera Antoniei a fost afectată, evenimentele private fiind tot mai puține în această perioadă.

”A fost un an bun, în ciuda vremurilor pe care le trăim. Cu multe reuşite, cu piese lansate, cu îndeplinirea visului de a ne muta în casă nouă. A fost şi dificil de gestionat faptul că nu am putut fi aproape de Maya din cauza restricţiilor de călătorie.Vorbesc zilnic cu Maya, ne vedem pe Facetime. Însă a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim” , susține cântăreața.

Antonia, mai fericită ca niciodată. „Sunt bogată! Mulţumesc, Doamne!”

Antonia le-a făcut o mărturisire importantă fanilor ei după ce a mers împreună cu iubitul ei, Alex Velea, dar și cu cei doi copii ai lor, Dominic și Akim, la fiica ei în Italia.

Aceasta a postat mai multe imaginii foarte drăguțe cu copiii, dar una dintre ele le-a atras atenția fanilor în mod deosebit. În fotografia respectivă apar cei trei copii ai. Pentru artistă, cei trei micuți reprezintă cea mai mare bogoție ai ei și este recunoscătoare pentru asta.