Unde şi-a tatuat Antonia chipul lui Alex Velea. Artistul a reacţionat imediat

Antonia şi Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din România şi sunt apreciaţi de milioane de fani, atât pentru povestea lor de dragoste, cât şi ca artişti. Cei doi au împreună doi băieţi, iar cântăreaţa mai are o fată, Maya, din prima căsnicie.

RomaniaTV.net
21 sept. 2020, 16:31

După ce Alex Velea și-a uimit susținătorii când și-a tatuat atât chipul fiicei Antoniei, dar şi partenerei sale, a venit rândul Antoniei să își arate admirația față de soțul ei cu un tatuaj. 

Artista și-a surprins soțul cu cel mai recent tatuaj, chipul lui Alex Velea. Imaginea a fost postată pe reţelele de socializare chiar de cântăreţ. ,,Diamantul meu” a scris artistul emoționat.

ANTONIA A ÎNJURAT UN FAN şi a părăsit scena în timpul concertului. „Eşti un gherţoi!”

Antonia şi-a operat recent sânii

Antonia a stârnit valuri pe internet după ce a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Fanii au aflat că vedeta ar avea grave probleme de sănătate, speculațiile fiind alimentate și de lipsa de reacție a cântăreţei, care nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect.

Antonia s-a hotârât să dea cărțile pe față, enervată la culme de discuțiile apărute în jurul intervenției chirugicale la care a fost supusă recent. Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, cântăreața a făcut lumină în acest caz.

Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!„, a scris Antonia.

Artista şi-a îndemnat fanii să se gândească de două ori înainte de a-i trimite mesaje prin care să o critice pentru decizia de a apela la medicul estetician.

Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: De ce? Nu aveai nevoie!, Aoleu, acum eşti nu ştiu cum, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!„, a mai scris Antonia.