Antonia, apariţie incendiară pe scenă. Bărbaţii din public au luat-o razna! FOTO

Antonia este conștientă de atu-urile sale și își alege cele mai hot ținute de scenă. După ce a încins spiritele în cel mai nou videoclip, cântăreaţa știe să se facă remarcată și când participă la concerte în aer liber.

10 iun. 2019, 14:54
Antonia, apariţie incendiară pe scenă. Bărbaţii din public au luat-o razna! FOTO

Antonia are un trup de invidiat, după trei nașteri la activ, şi a ales să poarte un top mulat și transparent, care îi scoate în evidență abdomenul lucrat la sală și spre surprinderea tuturor o pereche de pantaloni decupați în zona intimă.

Antonia s-a făcut de râs! Vedeta a vorbit public despre SITUAŢIA JENANTĂ

Antonia a fost acuzată, însă, de unii cârcotași că și-ar edita pozele pe care le postează pe Instagram, așa că vedeta le-a dat răspunsul. Vedeta s-a pozat complet nemachiată, cu părul vâlvoi, 100% naturală și autentică.

„Bună, asta sunt eu, cea adevărată. Am o cicatrice pe bărbie, un ochi mai mic decât celălalt când zâmbesc, sprâncenele care nu sunt pensate, cu imperfecțiuni mici pe pielea mea și rămășițele de mascara de aseară! Ultimele mele postări au fost cu mine foarte aranjată, imagine care mă reprezintă, dar tot am simțit nevoia să postez o fotografie și cu această versiune a Antoniei”, a scris Antonia, pe Instagram.