Antonia, ATACATĂ DUR de Tom Boxer: Eu am făcut-o cunoscută

Tom Boxer este artistul care a descoperit-o pe Antonia şi care a lănsat-o în muzică. Însă, după ce a cunoscut succesul, solista l-a anunţat pe Tom că vrea să cânte singură. Dacă iniţial vestea nu i-a picat bine, mai apoi Tom a realizat că a fost cel mai bun lucru din cariera sa.

RomaniaTV.net
07 dec. 2012, 08:59
Antonia, ATACATĂ DUR de Tom Boxer: Eu am făcut-o cunoscută

Tom si Antonia s-au cunoscut printr-un prieten comun, la o sala de fitness din Capitala.

„Da, eu am făcut-o cunoscută pe Antonia. Ne-am întâlnit în 2008 printr-un prieten care ne-a făcut cunoştinţă la sala de fitness. După aceea ne-am auzit la telefon, a venit la studio şi am făcut prima piesa împreună, “Morena”. Apoi a decis să lucreze singură. Aici e o mică problemă a românilor, de aceea nu mai vreau să lucrez cu români, am mai păţit-o, nu doar cu Antonia. În momentul în care cineva scoate capul şi devine cunoscut şi băgat în seamă, începe să creadă că totul i se cuvine. Normal, există şi oameni talentaţi şi înţeleg că fiecare artist are orgoliul lui”, a declarat Tom Boxer pentru WOWbiz.ro, uşor iritat de amintirile care l-au năpadit.

Artistul a mai spus că “despărţirea” Antoniei de soţul ei este o telenovelă care nu i se potriveşte. “Imaginea contează enorm şi mulţi câştigă bani din aşa ceva. Din păcate, îmi pare rău că unii oameni talentaţi nu pot să se facă cunoscuţi doar prin muzica lor şi apelează la trucuri şi telenovele din astea inutile. Antonia e foarte talentată, că altfel n-aş fi luat-o, şi are şi avantajul că a stat în America şi vorbeşte perfect engleza”, a mai spus artistul.

Vestea că Antonia se va despărţi de soţul ei, Vincenzo, a şocat pe toată lumea.

Antonia şi Vicenzo au o fetiţă de doi ani şi până mai ieri mariajul lor părea perfect. Asta o confirmă şi pozele postate pe contul italianului de pe Facebook. VEZI AICI: fotografii de pe vremea când formau un cuplu fericit.

Antonia şi Vicenzo s-au despărţit, dar au decis să locuiască în continuare împreună, de dragul copilului. Problemele au apărut în casnicia lor în urmă cu ceva timp. Fiind mereu plecată prin ţară, la concerte, Antonia petrecea foarte puţin timp cu soţul său şi cu fiica lor. VEZI: Mesajul ce a prevestit RUPTURA!