Antonia, cu ochii în lacrimi: „E dureros…”

Intr-un interviu acordat pentru cancan.ro, Antonia si-a deschis sufletul si a marturisit ca nu mai suporta sa fie criticata si catalogata drept o mama denaturata, care si-a parasit fetita.

RomaniaTV.net
11 dec. 2013, 12:27

Pentru a evita orice fel de speculatii Antonia a evitat sa mai vorbeasca despre micuta Maya, iar viata personala a preferat sa o tin adeparte de ochii presei. Antonia sufera foarte mult pentru faptul ca nu si-a mai vazut micuta de pe data de 27 august, atunci cand a petrecut 2 zile alaturi de fetita si au sarbatorit ziua de nastere a Mayei.

„Am vazut-o de ziua ei de nastere, pe 27 august. Am stat cu ea vreo doua zile si m-am intors”, a marturist frumoasa cantareata in timp ce isi stergea lacrimile de pe obraz.

Acum, in preajma sarbatorilor, Antonia cauta cadouri pentru Maya si spera ca de Craciun sa poata le poata deschide alaturi de fetita sa.

Lacrimile de pe obrazul Antoniei exprima suferinta vedetei pentru faptul ca nu-si poate strange micuta in brate in fiecare zi, dar si pentru ca nu o poate duce la gradinita si sa o pupe in fiecare noapte inainte de culcare.

„Adevarul este ca imi este dor de cea mica, de Maya. Nu este vreun secret sau ceva de genul. As vrea sa se rezolve toata problema asta, sa nu fie nicio drama, e aiurea”, a adaugat cantareata.

Singurul cadou pe care Antonia si-l doreste de sarbatori este sa o aiba alaturi pe micuta alaturi de ea si sa se rezolve toate probleme legate de divort. Antonia si-ar dori foarte mult sa o duca pe Maya la Disney, dar cel mai important lucru pentru artista este sa o tina in brate pe fetita.

„Este ceva trist, e adevarat, dar vreau sa se rezolve in primul rand pentru copil, sa fie ok si mama si tata.Cand plec de la ea o anunt, pentru ca daca il pacalesti, copilul nu mai are incredere in tine si ii este frica. Trebuie sa o anunti. E dureros, pentru ca plange si tot asa, dar o anunt ca o sa ma intorc.”