Antonia, declarații devastatoare la adresa lui Mario Fresh și Lino Golden. „A murit treaba!”

Antonia și Alex Velea nu mai dau nici o şansă prieteniei cu Mario Fresh și Lino Golden. Cântăreaţa a declarat că pentru ea și iubitul său, foștii "băieți de aur" nu mai există!

04 iun. 2021, 09:37
Antonia, declarații devastatoare la adresa lui Mario Fresh și Lino Golden. „A murit treaba!”

Antonia, declarații devastatoare la adresa lui Mario Fresh și Lino Golden. Un scandal de proporții izbucnea în industria muzicală acum un an. Mario Fresh și Lino Golden au rupt prietenia cu Alex Velea și Antonia. S-au adus acuzații care mai de care mai grave, iar lucrurile nu s-au calmat deloc.

Antonia, declarații devastatoare la adresa lui Mario Fresh și Lino Golden

Antonia deja vorbește la trecut despre scandalul cu Mario și Lino. Mai mult decât atât, artista a mărturisit că i-a susținut foarte mult și că a fost extrem de dezamăgită de gesturile lor. Chiar și așa, focoasa brunetă a trecut peste și atât ea, cât și Alex Velea, nu se mai gândesc la Mario și Lino. Antonia a făcut o declarație acidă la adresa celor doi și a spus că, pe lângă faptul că și-au arătat adevăratele fețe, cei doi artiști nu mai există pentru ea și Alex Velea. „Ce veche e treaba asta… Nu e nimic. A murit treaba. I-am susținut foarte mult. A fost o perioada când am fost foarte dezamăgită. Am trecut peste. Am învățat să nu mă mai gândesc la asta. Ne-au arătat fețelele lor, atât. Nimic mai mult. Nu prea am comentat pe treaba asta nici eu, nici Alex. Ei nu mai există pentru noi”, a declarat Antonia pentru Antena 1.

Antonia îl atacă pe Cătălin Măruţă: „Este un mare îmbârligător. Mai mult se face de râs”

La rândul său, Mario Fresh a spus că și el a fost dezamăgit și surprins de scandalul care a izbucnit cu Antonia și Alex Velea. „Câteodată sunt puțin prost. Iubesc prea mult. Nu se pune problema de relația mea cu Alexia. Este vorba de câtă iubire dăruiesc oamenilor care nu merită. Am fost recent foarte dezamăgit și neplăcut surprins de foarte multe persoane din viața mea, atunci când s-a făcut ruptura aia. Foarte mulți oameni m-au abandonat și eu i-am iubit foarte mult pe toți. Cei care m-au abandonat… puteam să fac orice pentru ei. Pur și simplu, de azi pe mâine, nu am mai existat pentru ei”, a spus Mario Fresh.