Antonia îl atacă pe Cătălin Măruţă: „Este un mare îmbârligător. Mai mult se face de râs”

Antonia îl atacă pe Cătălin Măruţă, după ce, potrivit artistei, prezentatorul aduce mereu în discuţiile cu invitaţii săi numele ei şi al lui Alex Velea. Izbucnirea cântăreţei vine după ce Randi a fost prezent în emisiunea lui Măruţă şi a vorbit urât despre Velea.

24 mai 2021, 10:33
Antonia îl atacă pe Cătălin Măruţă: „Este un mare îmbârligător. Mai mult se face de râs”
Antonia îl atacă pe Cătălin Măruţă

Antonia îl atacă pe Cătălin Măruţă, după ce Randi a fost întrebat ce părere are despre Alex Velea, iar artistul nu s-a sfiit deloc să spună lucrurilor pe nume. „Scund, impulsiv, arogant și a intrat prea repede în trapanele. Dar vreau să spun că nu cred sută la sută ce am zis mai devreme”, a spus Randi.

Citeşte şi: Alex Velea a lansat o melodie cu Florin Salam. În videoclip apare şi Antonia

Antonia îl atacă pe Cătălin Măruţă

Cântăreaţa a reacționat dur, luându-i apărarea tatălui copiilor săi. Artista nu s-a luat doar de Randi, ci și de Cătălin Măruță, despre care spune că i-ar folosit excesiv numele ei și iubitului său pentru a face rating.

Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, a scris Antonia pe contul său de Instagram acum câteva zile.

Alex Velea a dezvăluit de ce nu mai poate face un copil cu Antonia

Alex Velea

a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confrunta iubita sa. Cei doi și-ar dori să facă un al copil, însă cântăreața nu își poate risca sănătatea.

Antonia are trei copii superbi de care se bucura zilnic cum poate, însă fanii cuplului au întrebat în nenumărate rânduri despre cel de-al patrulea copil. Alex Velea este cel care a vorbit despre bebeluș, explicând faptul că iubita sa are câteva probleme de sănătate.

Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii…e ok”, a declarat cântărețul într-o emisiune la TV.