Antonia, dezvăluire intimă. Este prea de tot! Fanii n-au mai rezistat: „Asta cred că e ultima grijă a femeilor!”

Antonia a postat pagina ei de Facebook un mesaj în care – printre alte informații – face și o dezvăluire intimă. Artista recunoaște că a fost "pe stop" de foarte multe ori atunci când a apărut în concerte.

12 mart. 2019, 09:28
Antonia, dezvăluire intimă. Este prea de tot! Fanii n-au mai rezistat: „Asta cred că e ultima grijă a femeilor!”

Antonia a postat un mesaj controversat.

„Probabil ați auzit de multe ori întrebarea „ce ai, ești pe stop?”. De parcă ar fi ceva rău. Si numele… „pe stop”- lumea crede că punem stop activităților noastre în „zilele alea”. Eu am fost De Neoprit Pe Stop la multe concerte și evenimente. Haideți să punem STOP prejudecății de a fi PE STOP! Dă share unei reușite pe care ai avut-o când erai în acea „perioadă” cu hashtag-ul #DeNeopritPeStop și împreună cu EWA vom pune STOP prejudecății de a fi PE STOP. #DeNeopritPeStop”, este mesajul Antoniei.

CLIPE DRAMATICE pentru Antonia într-o cameră de hotel din Iaşi. Doctorii au intervenit de URGENŢĂ

Printre reacțiile fanilor s-a numărat și un mesaj de o duritate aparte.

„Asta cred ca e ultima grija a femeilor… tare mi-ar placea sa investiti timpul si imaginea voastra in cursuri de educatie sexuala in scoli, sa incurajati tinerii la un ritm de viata sanatos, sport, arta, orice altceva decat fleacurile acestea INUTILE!! „stopul” acesta face parte din viata unei femei, nu poti sa pui stop la nimic. Si nu e o prejudecata, e anatomie, for F’s sake!!!”, a scris una dintre vizitatoarele paginii Antoniei.