CLIPE DRAMATICE pentru Antonia într-o cameră de hotel din Iaşi. Doctorii au intervenit de URGENŢĂ

Antonia a avut parte de momente grele acum câteva zile, când urma să concerteze într-un club din Iași. Artista a acuzat stări de rău și a fost nevoie de intervenția de urgenţă medicilor de pe ambulanță, iar concertul a fost anulat.

19 feb. 2019, 14:50
CLIPE DRAMATICE pentru Antonia într-o cameră de hotel din Iaşi. Doctorii au intervenit de URGENŢĂ

Reprezentanții clubului din centrul orașului i-au anunțat pe invitați că spectacolul se va amâna, deorece artista a acuzat stări de rău.

„I s-a facut rau artistei si din acest motiv nu a mai avut loc evenimentul. Ea a venit in Iasi, dar i s-a facut rau cu cateva ore inainte, atunci cand se afla la hotel. Invitatii au fost informati despre acest lucru, iar concertul va fi reprogramat la o data ulterioara. Invitatii au primit niste bratari pe care le pot folosi atunci”, a spus unul dintre patronii clubului din Iasi.

Antonia l-a prins pe Alex Velea fără prosop! Nebunie: ce s-a întâmplat la DUŞ! Fanii au văzut tot FOTO

Antonia a postat și pe pagina ei de Facebook faptul că s-a simțit rău înaintea evenimentului de la Iași și că va reveni în capitala Moldovei: „Dragii mei, imi cer scuze ca nu am putut sustine concertul (…), insa starea de sanatate nu mi-a permis sa urc pe scena si am avut nevoie de ingrijiri medicale. Acum sunt bine, totul este in regula. Ne vedem in curand, voi anunta noua data a concertului”.