Antonia, dezvăluiri despre relația dintre ea și fiica ei din prima căsătorie. Ce spune despre Maya FOTO

Antonia, una dintre cele mai apreciate artistei din România, susține faptul că ea și fiica ei se vizitează și se înțeleg foarte bine.

30 iul. 2021, 10:13
Antonia, dezvăluiri despre relația dintre ea și fiica ei din prima căsătorie. Ce spune despre Maya FOTO

Antonia, dezvăluiri despre relația dintre ea și fiica ei din prima căsătorie. Antonia, una dintre cele mai apreciate artistei din România, susține faptul că ea și fiica ei se vizitează și se înțeleg foarte bine.

Antonia, dezvăluiri despre relația dintre ea și fiica ei din prima căsătorie

Antonia și fiica ei din prima căsnicie, Maya, au o relație extrem de specială. Cântăreața a mărturisit în cadrul unui interviu faptul că se înțeleg foarte bine și, de regulă, ea merge la micuță, căci locuiește în Italia. De fiecare dată când Maya vine în România, Antonia este extrem de fericită, deoarece petrec timp prețios împreună. „Da, de regulă ne vedem în Italia, acolo unde ea locuiește, dar, de ceva timp, poate să vină și ea în România și mă bucur de fiecare dată că, în sfârșit, se întâmplă acest lucru. Este un copil vesel, energic, bun, dar în același timp și sensibil”, a declarat Antonia pentru VIVA!.

Alex Velea a cerut-o pe Antonia. Cum arată inelul: „A zis “Da”! Te iubesc până dincolo de moarte”

„Este un subiect delicat și dificil pentru mine. Nu a fost deloc ușor să fiu implicată de la distanță în viața și educația ei. Mai ales că era destul de mică. Acum este mai mare și lucrurile, teoretic, sunt puțin mai ușoare, pentru că înțelege altfel totul. Încerc să îi fiu aproape în toate momentele esențiale din viața ei și merg în Italia. În rest, vorbim mult pe online și sunt aproape de ea așa, oricât de complicat este. Și dureros, de cele mai multe ori. Sunt sigură că se vor așeza lucrurile așa cum trebuie”, a mai adaugat Antonia.

Mai multe fotografii AICI.