Alex Velea a cerut-o pe Antonia. Cum arată inelul: „A zis “Da”! Te iubesc până dincolo de moarte”

Alex Velea a cerut-o pe Antonia. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire de aproximativ nouă ani şi au împreună doi băieţi. Vedeta a reuşit, într-un sfârşit, să divorţeze de primul soţ, Vincenzo Castellano, cu care are o fată.

22 iul. 2021, 11:23
Alex Velea a cerut-o pe Antonia. Cum arată inelul: „A zis “Da”! Te iubesc până dincolo de moarte”
Alex Velea a cerut-o pe Antonia

Alex Velea a cerut-o pe Antonia. Momentul mult aşteptat a sosit. Artistul şi-a cerut iubita în căsătorie, după o lungă aşteptare. La câteva luni, după ce cântăreaţa şi-a încheiat divorţul de italian, Velea a surprins-o pe mama copiilor cu un inel cu diamante.

Citeşte şi: Fulgy îl ameninţă cu moartea pe Alex Velea: „Dacă dă ochii cu mine, iau un briceag. Mi-a făcut manevră”

Alex Velea a cerut-o pe Antonia

Vestea cea bună a fost anunţată pe reţelele de socializare, postând o imagine cu Antonia, fiind extrem de bucuroasă şi emoţionată, iar alături, un mesaj care îi va ajunge direct la suflet. „A zis “Da”! Esti focul din inima mea! Te iubesc pana dincolo de moarte!!!„, este mesajul postat de Alex Velea pe pagina sa de Facebook.

Alex Velea și-a tatuat chipul Antoniei

Alex Velea

are un nou tatuaj pe corp. Artistul s-a lăudat cu noua „achiziție”, care reprezintă chipul partenerei sale, Antonia. Cei doi amorezi, deși s-au cam retras din lumina reflectoarelor, atunci când fac un lucru important pentru ei și iubirea lor, imediat iese totul la iveală.

Desenul înfățișează chipul Antoniei pe toată partea de jos a piciorului drept al lui Alex Velea, asta după ce și artista a făcut același lucru. Astfel, cum camerele de filmat au capturat totul, cântărețul nu s-a sfiit să și spună câteva vorbe despre tatuaj. Bineînînțeles, totul a fost doar o glumă, căci pe chipul lui Alex Velea se vede toată dragostea pe care i-o poartă celei care l-a făcut tată de două ori

Aici e Antonia! Și dacă-mi las părul mare îi pot face mustață”, a spus în glumă Alex Velea, în timp ce-și etala noul tatuaj realizat pe piciorul drept.


loading...
Partenerii noștri