Antonia, dezvăluiri intime din relația cu Alex Velea. Cum mențin flacăra vie: „Acestea fac relația intensă”

Antonia, dezvăluiri intime din relația cu Alex Velea. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani buni și au doi băieți. Chiar dacă criticii le dădeau puține șanse împreună, ei au dovedit că sentimentele lor erau sincere și se iubesc în continuare.

14 mart. 2023, 12:58
Antonia, dezvăluiri intime din relația cu Alex Velea. Cum mențin flacăra vie: „Acestea fac relația intensă”
Antonia, dezvăluiri intime din relația cu Alex Velea

Antonia, dezvăluiri intime din relația cu Alex Velea. Flacăra iubirii dintre cei doi arde și acum. Se iubesc nebunește, iar asta o dovedesc în fiecare zi, în fața fanilor. Artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre cum reușește să-și mențină relația pe linia de plutire și cum depășesc obstacolele în dragoste.

Citește și: Antonia şi Giulia s-au sărutat în faţa tuturor şi au postat imaginile pe Internet. Cum şi-a surprins iubita lui Velea prietena

Antonia, dezvăluiri intime din relația cu Alex Velea

Menținem flacăra vie prin comunicare, prin exprimarea sentimentelor, prin atenție acordată celuilalt, prin timp petrecut împreună, vacanțe în doi, mici surprize făcute celuilalt. Toate fac relația să se mențină vie, intensă și desigur că iubirea este la baza tuturor acestor ingrediente.

De mai multe ori pe zi ne spunem „te iubesc și așa i-am obișnuit și pe copiii noștri, și lor le spunem și ei ne spun nouă, așa au fost crescuți, în acest spirit. Clar este un partener romantic și ne place să ne facem mici surprize din când în când. Cel mai recent am fost la cină de Valentines Day, un moment frumos, doar pentru noi doi.

Noi ne rezolvăm problemele discutând despre ele, fiecare își spune punctul de vedere, încercăm să găsim soluții și trecem peste cu ușurință, pentru că, de cele mai multe ori, nu sunt situații grave, ci neînțelegeri mici, nesemnificative. Nu se mai întâmplă să stăm supărați, avem o relație de prea mulți ani împreună să lăsăm micile neînțelegeri să ne facă să nu ne mai vorbim, de exemplu„, a declarat Antonia, pentru Viva.ro.

Antonia, traumatizată de aparițiile TV

Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România și este apreciată de un public numeros, atât din punct de vedere fizic, cât și profesional. Cu toate astea, Antonia evită să accepte invitații în emisiuni sau podcast-uri, din cauza unor traume care o urmăresc.

Pentru că a fost crescută în America, Antoniei îi este mult mai ușor să se exprime în engleză și spune că simte că nu își găsește cuvintele atunci când vorbește în limba română. Mai mult, ea nu este străină de răutățile oamenilor, astfel că a început să se teamă să vorbească în public, de teama criticilor.

Am multe de spus şi mi-aş dori să mă exprim mai des, dar e evident că în engleză îmi este cel mai uşor. În limba română însă mă blochez, de aceea nu vreau să merg la tv, în podcasturi, simt că nu mă voi exprima corect, mă ia anxietatea, devin timidă.

Această reacţie vine din traume, din tot ce mi s-a spus până acum ‘eşti proastă, nu ştii să vorbeşti’. De multe ori îmi spun, cine vrea să mă înţeleagă o va face, cine vrea doar să haterească, tot o va face.”, a mărturisit Antonia.