Antonia şi Giulia s-au sărutat în faţa tuturor şi au postat imaginile pe Internet. Cum şi-a surprins iubita lui Velea prietena

Antonia şi Giulia s-au sărutat în faţa tuturor şi au postat imaginile pe Internet. Cele două au o prietenie foarte frumoasă de mulţi ani, soţia lui Vlad Huidu fiind printre primele prietene care au susţinut-o necondiţionat pe iubita lui Velea.

13 nov. 2022, 17:01
Antonia şi Giulia s-au sărutat în faţa tuturor şi au postat imaginile pe Internet. Cum şi-a surprins iubita lui Velea prietena
Antonia şi Giulia s-au sărutat în faţa tuturor

Antonia şi Giulia s-au sărutat în faţa tuturor. Recent, cea din urmă şi-a sărbătorit ziua de naştere, iar buna ei prietenă a surprins-o până la lacrimi. Iubita lui Velea nu a vrut să cumpere lucruri materiale, ci a mers pe ceva ce îi va aminti mereu Giuliei de ea, i-a luat cadou o pisică albă.

Citeşte şi: Ce spune Antonia despre o nouă sarcină: „Suntem norocoși, binecuvântați și fericiți”

Antonia şi Giulia s-au sărutat în faţa tuturor

Inițial, Antonia i-a spus Giuliei că este vorba despre un tort pe care trebuie să-l bage cât mai repede la frigider. Când a deschis cutia şi a ieșit pisica, Giulia a izbucnit în lacrimi.

Cei care au văzut videoclipul au remarcat momentul în care Antonia a intrat în casa Giuliei. Din filmare se vede cum Giulia o întâmpină pe prietena ei, iar, la un moment dat, se sărută pe buze.

@ralucacalin01 #foryuo #fypシ゚viral ♬ sunet original – Călin Raluca

Fanii s-au obișnuit să o vadă pe Antonia pe scenă, acolo unde își încântă publicul cu cele mai frumoase melodii. Surpriza vine însă abia acum, și asta pentru că va face parte din distribuția ,,Haita de acțiune”.

În pelicula cu pricina vor mai fi prezenți și Alex Delea, Elena Chiriac, Alex Bogdan, Anca Dumitra, alias Geanina din celebrul film ,,Las Fierbinți”. Rolul Antoniei în această distribuție va fi cel de polițistă.

Pelicula este regizată de Matei Dima cel care a regizat și celebrul film Teambulding care se bucură de un succes uriaș, în rândul tinerilor. Filmul va apărea pe micile ecrane în 2023.