Antonia divorţează după patru ani!

Antonia a primit in cele din urma marea veste: poate in sfarsit sa divorteze de Vincenzo Castellano.

RomaniaTV.net
14 sept. 2017, 06:08

Artista a primit actele de divort solicitate in Italia, iar acum poate sa redeschida procesul la notar. Aceste documente vor fi folosite si de Alex Velea, care a intentat un proces in care cere judecatorilor ca Antonia si Vincenzo sa recunoasca ca el este tatal copiilor sai.

Astfel, există mari şanse ca, la următorul termen de judecată, instanţa să pronunţe o sentinţă, iar Velea să devină în mod oficial tatăl celor doi copii.

n acte, Antonia şi Vincenzo sunt încă căsătoriţi. Deşi au intentat divorţ în instanţă, au renunţat la judecată şi au decis să se despartă în faţa notarului, însă procedura a fost suspendată pentru că nu sosiseră anumite acte din Italia. Acum, divorţul poate fi reluat.

Antonia şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011, după o relaţie de patru ani. Cei doi au împreună o fetiţă, pe Maya, care locuieşte în Italia după ce Antonia şi Castellano s-au despărţit, iar artista a început relaţia cu Velea. Antonia a sperat ca divorţul dintre ea şi italian să se finalizeze cât mai repede şi să poată face nunta cu Alex Velea, însă lucrurile trenează şi acum.