Antonia este, din nou, însărcinată? Imaginea care i-a pus pe GÂNDURI pe FANI

Antonia a publicat recent pe pagina sa de Facebook o fotografie din timpul perioadei în care a fost însărcinată cu micuţul Dominic. La vederea pozei, fanii cântăreţei au crezut că aceasta este din nou însărcinată şi au felicitat-o pentru gestul îndrăzneţ. Unii dintre fani, care au fost conştienţi de faptul că o femeie are nevoie de ceva timp pentru a rămâne însărcinată şi a-i creşte burta, au sfătuit-o pe Antonia să mai facă încă un copil.

RomaniaTV.net
11 mart. 2015, 14:39

Au trecut aproape trei săptămâni de când Antonia şi Alex Velea au devenit părinţi, dar asta nu îi împiedică să retrăiască momentul din timpul sarcinii.

Cum arată CORPUL Antoniei după a doua naştere FOTO

De curând, Antonia a publicat pe contul ei de Facebook o fotografie din timpul unei şedinţe foto de pe vremea când aceasta era însărcinată. Cum a fost postată, fanii artistei au reacţionat imediat, răsplătind-o imediat pe aceasta cu peste 75.000 de like-uri şi cu sute de comentarii.

Surpriza a venit însă de la câţiva fani care au crezut că Antonia este din nou însărcinată şi au fost puşi puţin pe gânduri, lucru care s-a reflectat în comentariile acestora, ca de exemplu: „Ce o să iasă din asta?”, „Însărcinată din nou?, „Să vă trăiască!”.

Citeşte şi Primele imagini cu Antonia GOALĂ fac înconjurul Internetului