Antonia este în stare de ŞOC! Procesul pentru CUSTODIA Mayei a fost AMÂNAT

Antonia simte că nu mai are puteri să lupte într-un război care ia amploare de la o zi la alta. Când credea că lucrurile ar reveni pe făgaşul normal, Antonia a primit iar o veste care a afectat-o enorm. Mai exact, judecătorii care se ocupau de dosarul pentru custodia micuţei Maya au decis să amâne procesul pentru un alt termen.

RomaniaTV.net
09 feb. 2015, 11:14

De când a decis să înceapă o altă viaţă departe de fostul soţ, Vincenzo Castellano, Antonia are parte doar de necazuri când vine vorba fie de câştigarea procesului de custodie al micuţei Maya, fie de rezolvarea pe cale amiabilă a divorţului.

Prima poză cu chipul bebeluşului Antoniei: Cu cine seamănă micuţul Dominic

Procesul pentru custodia fetiţei Maya, singurul copil al cuplului Vincenzo Castellano şi Antonia, a fost amânat pentru un alt termen, au decis magistraţii. Noua decizie nu este deloc pe placul fostului socru al Antoniei, care la plecarea de la tribunal a dorit să o mai acuze pe Antonia de fel de fel de lucruri, dar să sublinieze şi faptul că în momentul de faţă are doar un nepot, pe Maya.

„Nu vorbesc cu Antonia. Deloc. Ce sfat să îi spun eu? Să-l înşele şi pe Velea? Cred că îi e dor de Maya. Acum două luni şi jumătate a văzut-o pe fiica ei. […] Nu mai am încă un nepoţel, decât dacă face Vincenzo încă un copil”, a declarat Ciro Castellano potrivit Libertatea.ro.

Deşi fostul socru a acuzat-o pe Antonia că nu şi-a mai văzut fetiţa de câteva luni bune, adevărul Antoniei este altul, dovada fiind o fotografie postată de artistă pe contul ei de Facebook, în care Maya vorbeşte cu mama sa prin intermediul internetului şi îl cunoaşte de asemenea şi pe frăţiorul ei.

Citeşte şi  Războiul dintre Antonia şi familia Castellano continuă: „Femeia a plecat de acasă. Are dublă personalitate”