Antonia este însărcinată a patra oară? Imaginea de pe Instagram care a dat-o de gol: „Văd puţină burtică”

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste din România, are o carieră de succes, dar şi o familie frumoasă. Însă, asta nu înseamnă că frumoasa cântăreaţă şi iubitul ei nu îşi mai doresc un copil.

RomaniaTV.net
07 oct. 2020, 16:18

Recent, Antonia a postat pe reţelele de socializare o imagine, care a ridicat semne de întrebare în rândul fanilor. Artista poartă o rochie neagră, scurtă, din satin, unde se obserbă, într-adevăr o burtică. Nu se ştie dacă poziţia o dezavantajează sau chiar iubita lui Alex Velea este gravidă a patra oară.

Rochia nu este aranjata sau esti din nou insarcinata?! Asa pare…/ Mi se pare sau vad putina burtica? Inca unul?”, sunt doar câteva dintre comentariile apărute la imagine.

Antonia şi Alex Velea, ipostază incendiară în aşternuturi. Imaginea XXX scăpată de cei doi pe internet FOTO

Antonia şi-a operat recent sânii

Antonia a stârnit valuri pe internet după ce a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Fanii au aflat că vedeta ar avea grave probleme de sănătate, speculațiile fiind alimentate și de lipsa de reacție a cântăreţei, care nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect.

Antonia s-a hotârât să dea cărțile pe față, enervată la culme de discuțiile apărute în jurul intervenției chirugicale la care a fost supusă recent. Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, cântăreața a făcut lumină în acest caz.

Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!„, a scris Antonia.

Artista şi-a îndemnat fanii să se gândească de două ori înainte de a-i trimite mesaje prin care să o critice pentru decizia de a apela la medicul estetician.

Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: De ce? Nu aveai nevoie!, Aoleu, acum eşti nu ştiu cum, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!„, a mai scris Antonia.