Antonia, grav afectată în urma crimei de la Padina. Artista a răbufnit pe Internet: „Tot ce pot să fac este să mă rog la Dumnezeu”

Antonia, grav afectată în urma crimei de la Padina. Artista și Alex Velea au fost prezenți la petrecerea din județul Dâmbovița, unde a avut loc o crimă care a îngrozit întreaga țară. Sorin Anghel, un bărbat de 41 de ani, a fost atacat în fața soției lui și lăsat să zacă într-o baltă de sânge.

16 feb. 2024, 15:34
Antonia, grav afectată în urma crimei de la Padina. Artista a răbufnit pe Internet: „Tot ce pot să fac este să mă rog la Dumnezeu”
Antonia, grav afectată în urma crimei de la Padina

Antonia, grav afectată în urma crimei de la Padina. Se pare că cei trei presupuși ucigași s-au pozat alături de Alex Velea, care a ținut să elimine posibilele zvonuri și să spună că el este un cântăreț cunoscut și face poze cu toți fanii lui.

Citește și: Antonia și Alex Velea, decizie șocantă la 11 ani de relație! Ce se întâmplă cu nunta la care au visat atâția ani: „Nu știu absolut nimic”

Antonia, grav afectată în urma crimei de la Padina

Alex Velea recunoștea că întreaga situație i-a afectat familia și a adus multă suferință în casa lor. „Vă salut din nou. Acesta este ultimul mesaj pe care-l scriu pe această temă. În ultimele zile am suferit și suportat cu greu felul în care lumea (…) m-a jignit atât pe mine cât și pe cei din familia mea. Am spus clar că am aflat de tragedie a doua zi. Soția domnului decedat a declarat că în momentul incidentului eu nu eram acolo.”, a explicat Alex Velea, pe pagina sa de Instagram.

Antonia a ținut să dea câteva explicații pe internet și a lansat mai multe atacuri la adresa celor care i-au criticat doar pentru prezența lor la petrecerea respectivă.

Abia așteaptă lumea să zică ceva rău de mine, iar de Alex nu mai zic! Mie una sincer îmi pare rău de ei pentru că am învățat că sunt niste oameni nefericiți, plini de ură, invidie și frustrări! Tot ce pot să fac este să mă rog la Dumnezeu pentru ei, pentru că oricum vor exista oameni care o să comenteze Forever și nu avem ce să facem! Păcat de ei, atât zic. Cât timp liber să ai și răutate să stai pe net să îi scrii cuiva ceva rău?”, este unul dintre mesajele postate de Antonia.