Antonia, în stare de şoc după atacul din Las Vegas. Prietena ei a scăpat miraculos cu viaţă

Antonia a fost şocată azi când a aflat de atacul armat comis în Las Vegas în timpul unui concert, mai ales că anii copilăriei sale i-a petrecut în Statele Unite. Ea a postat un mesaj în care făcea apel la oameni să se roage pentru vieţile celor afectaţi de masacrul din America. La câteva ore după postarea ei, ea a primit o veste de la o prietenă.

02 oct. 2017, 16:33
Antonia, în stare de şoc după atacul din Las Vegas. Prietena ei a scăpat miraculos cu viaţă

„Am fost norocoasă, pentru că am plecat din hotel chiar înainte de incident… Rugaţi-vă pentru toţi” e mesajul pe care l-a scris tânăra la postarea făcută de cântăreaţă.

Antonia s-a bucurat pentru că prietena sa a scăpat teafără şi i-a transmis că e foarte norocoasă.

Un român a fost rănit în timpul atacului de la concertul de muzică country din Las Vegas.

Luca, românul rănit în timpul atacului din Las Vegas, este stabilit cu familia în Statele Unite ale Americii, în statul Nevada, scrie stiridecluj.ro. El a participat la concertul de la festivalul de muzică country „Route 91 harvest”. În timpul concertului, românul a fost împuşcat.

Mama tânărului rănit a postat pe Facebook un mesaj și o fotografie, prin care le cere cunoscuților să se roage pentru fiul ei.

„Vă rog să vă rugați pentru fiul meu Luca, împușcat în timpul atacului din Las Vegas. Acum el este supus unei operații în condiții critice și aș aprecia rugăciunile voastre”, a scris mama românului rănit în atacul din Las Vegas, pe Facebook.

Vă reamintim că 50 de persoane au murit şi alte peste 400 au fost rănite după ce un bărbat a deschis focul de la etajul 32 al Hotelului Mandaly Bay şi a tras în oamenii adunați la concert. Între aceștia se afla și Luca. 

Vezi si: Un milionar, martor ocular la atacul din Las Vegas. A văzut cum a fost împuşcată o fată chiar în faţa lui