Un milionar, martor ocular la atacul din Las Vegas. A văzut cum a fost împuşcată o fată chiar în faţa lui

Milionarul Dan Bilzerian a fost martorul teribilului atac de la festivalul de muzică din Las Vegas, în care și-au pierdut viața cel puțin 50 de oameni, iar 200 au fost răniți.

RomaniaTV.net
02 oct. 2017, 11:57

Dan Bilzerian, supranumit ”regele Instagramului”, se afla în mijlocul oamenilor care se aflau la concertul din Las Vegas, în momentul în care un bărbat a deschis focul asupra mulţimii, miliardarul înregistrând pe telefonul mobil momentele de panică ce au urmat atacului.”A fost împușcată în cap, chiar în fața mea!”, a spus milionarul român care a fost pe neaşteptate martor la teribilul atac comis duminică seara într-un cazinou din Las Vegas, unde avea loc un concert.

El a relatat pentru un post de televiziune despre ororile pe care le-a văzut în timpului atacului armat comisa, după cum s-a aflat ulterior, de un sexagenar şi, probabil, bolnav pshihic.

Citeşte şi Atac armat într-un cazinou din Las Vegas. Cel puţin 50 morţi şi peste 200 de răniţi, inclusiv poliţisti UPDATE, FOTO şi VIDEO

„O fată a fost împușcată în cap chiar în fața mea. E o nebunie ce se întâmplă. E timpul să îmi iau și eu arma și să mă întorc”, a descris el printr-o postare pe Twitter.