Antonia, JEFUITĂ înainte de procesul de DIVORŢ cu Vincenzo. Ce au hotărât judecătorii la primul termen

Antonia s-a prezentat, vineri, în faţa instanţei unde a avut termen în procesul de divorţ cu italianul Vincenzo Castellano.

27 feb. 2015, 08:32
Antonia, JEFUITĂ înainte de procesul de DIVORŢ cu Vincenzo. Ce au hotărât judecătorii la primul termen

Judecătorii au hotărât să amâne procesul de divorț dintre Antonia și Vicenzo pentru data de 10 aprilie, după ce italianul a declarat că nu este normal să fie chemat în instanță în România, în condițiile în care el are domiciliul în Italia.

La rândul ei Antonia, a mărturisit că nu-și poate prezenta actele de identitate pentru că i-au fost furate cu câteva zile în urmă în timpul unui concert.

Antonia Castellano solicită desfacerea căsătoriei cu Vincenzo și le cere judecătorilor să dispună revenirea ei la numele de Iacobescu, să instituie custodia comună asupra Mayei Rosaria şi să stabilească domiciliului fetiţei la ea. În plus, Antonia ar vrea ca soţul ei să plătească pensie alimentară. În privinţa programului, Antonia vrea ca soţul să serbeze ziua de naştere a fiicei lui din doi în doi ani, doar în anii impari. Acelaşi lucru e valabil şi pentru Crăciun şi Revelion. În rest, Vincenzo ar putea să-şi viziteze fiica în primul şi al treilea sfârşit de săptămână din fiecare lună, de vineri ora 13.00, până duminică ora 18.00, „cu ridicarea minorei de la mama de către tată şi aducerea înapoi”. Propunerea vedetei a fost respinsă de soţul ei. „Raportat la cerinţele reclamantei, în defavoarea fiicei noastre, am refuzat acestă procedură”, se arată în dosarul de divorţ, potrivit spynews.ro.

De cealaltă parte, din spusele soţului ei, cuprinse în dosarul de divorţ, bruneta şi-a neglijat permanet şi aparent planificat familia. Mai mult, ea ar fi într-o relaţie cu solistul Alex Velea de trei ani! Relaţie punctată de vacanţe petrecute împreună şi călătorii la Londra şi Istanbul. „Încă din cursul anului 2012, relaţiile dintre părţi au fost grav deteriorate în principal datorită faptului că reclamanta pârâtă a început să-şi neglijeze în mod constant familia, respectiv timpul petrecut şi acordat fiicei noastre, de subsemnatul nu mai vorbim, aspect argumentat şi de faptul că s-a angajat într-o relaţie extraconjugală, aspect de notorietate”, se arată în dosarul de divorţ.

CITEŞTE ŞI Alex Velea a făcut MARELE anunţ! Fanii sunt în delir şi aşteaptă primele FOTOGRAFII