Antonia mărturisește în lacrimi de ce nu și-a putut boteza copiii: „Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad”

Antonia a vorbit în cadrul podcastului Amaliei Năstase despre relația cu Alex Velea și a dezvăluit motivul pentru care nu și-a putut boteza copiii din relația cu artistul.

05 nov. 2021, 15:33
Antonia mărturisește în lacrimi de ce nu și-a putut boteza copiii: „Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad”

Antonia a fost invitata Amaliei Năstase, la podcastul „S-o luăm personal”. Artista a vorbit despre relația de 9 ani cu Alex Velea și cei doi copii ai lor Dominic, în vârstă de 6 ani și Achim de 4 ani.

Antonia a încheiat destul de recent procesul de divorț cu fostul soț, Vincenzo Castellano, tatăl fetiței ei, Maya, 11 ani, și abia acum cântăreața este liberă să se căsătorească cu Alex Velea.

Alex Velea a cerut-o pe Antonia. Cum arată inelul: „A zis “Da”! Te iubesc până dincolo de moarte”

Pronunțarea cu întârziere a divorțului de Castellano a generat o altă dramă pentru Antonia, situație care s-a resfrânt, în mod nedrept, asupra celor doi fii pe care îi are cu Alex Velea.

Artista nu i-a putut boteza nici până la acest moment pe micuți, din cauză că băieții, din punct de vedere legal, au purtat numele lui Castellano.

Antonia a izbucnit în lacrimi atunci când și-a amintit de criticile pe care le-a primit din partea celor care nu o cunoșteau și nu știau de fapt care este motivul real pentru care artista nu-și putea boteza fii.

„Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi. Pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel”, a declarat Antonia plângând, în cadrul aceluiași interviu.

Motivul pentru care Antonia nu face al patrulea copil. Alex Velea a spus tot: „S-a închis prăvălia”

Motivul pentru care Antonia nu face al patrulea copil. Prezent la emisiunea lui Capatos, Alex Velea a explicat de ce soția sa nu poate naște pentru a patra oară.

Antonia a trecut prin trei operații de cezariană, iar încă una ar fi riscantă. Mai ales că cei doi au trecut prin emoții când a venit pe lume mezinul familiei, Akim.

”Nu mai putem să facem, ne-am legat trompele. S-a închis prăvălia, nu mai. Deja are trei cezariene, nu mai e indicat, cu cea de-a treia sarcină m-am riscat puțin, dar Slavă Domnului Akim e bine”, a spus Alex Velea, potrivit Antena Stars.ro.

Antonia și Vincenzo Castellano, decizie finală în instanță în privința fiicei lor, Maya: „A fost unul dintre momentele extrem de grele”
Cântărețul a dezvăluit că, deși au fost extrem de criticați atunci când au decis să devină un cuplu, ei doi nu s-au concentrat decât pe iubirea dintre ei: ”Am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părearea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea.

Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții”.